Market

O Ceo της IWC Christoph Grainger-Herr, κάθεται στη θέση του οδηγού για τη νέα καμπάνια της Mercedes-AMG

Δύο προσωπικότητες με μεγάλες προσδοκίες, που χαράσσουν τον δικό τους δρόμο στην αναζήτηση του ξεχωριστού

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
#SpeedUpinStyle Part 2: The New Mercedes-AMG E 53

Ο Christoph Grainger-Herr, CEO της IWC Schaffhausen, πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια που δημιούργησε για τα social media η Mercedes-AMG, με την οποία ο Ελβετικός Οίκος Υψηλής Ωρολογοποιίας συνεργάζεται εδώ και πολλά χρόνια. Στη μικρού μήκους ταινία που βρίσκεται ήδη στο διαδίκτυο, ο CEO εμφανίζεται με τη νέα Mercedes-AMG E 53 4MATIC+ Coupé, φορώντας το Ingenieur Chronograph Sport Edition «50th Anniversary of Mercedes-AMG».

Μια μοναδική συνεργασία των αγαπημένων IWC Schaffhausen και Mercedes-AMG. Η καμπάνια #SpeedUpInStyle παρουσιάζει τη νέα Mercedes-AMG 53 στα ψηφιακά μέσα, με πρωταγωνιστή τον CEO της IWC Christoph Grainger-Herr πίσω από το τιμόνι της E 4MATIC+ Coupé στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

«Είμαι ευγνώμων για τη συμμετοχή μου στη δυναμική αυτή καμπάνια του συνεργάτη μας. Η ευελιξία, η άνεση, η αποτελεσματικότητα και η απόδοση του σπορ αυτοκινήτου της AMG με εντυπωσίασε βαθύτατα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Η ταινία αναδεικνύει με ιδανικό τρόπο την κινητήρια δύναμη που βρίσκεται πίσω τόσο από τη Mercedes-AMG όσο και από την IWC Schaffhausen: ακρίβεια, παγκοσμίου επιπέδου μηχανολογία, απόδοση χωρίς συμβιβασμούς και θρυλική σχεδίαση – πάντα σε συνδυασμό με τη μεγάλη χαρά και το πάθος», ανέφερε ο Christoph Grainger–Herr, CEO της IWC Schaffhausen.

iwcschaffhausenflagshipboutiqueocircccedilocircnewyork-2.jpg

ΣΥΜΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΕΝΑΣ ΘΡΥΛΟΣ ΤΗΣ IWC
Το Ingenieur Chronograph Sport Edition «50th Anniversary of Mercedes-AMG» κάνει επίσης τη μεγάλη του εμφάνιση στην ταινία, στον καρπό του Christoph Grainger-Herr. Η ειδική αυτή έκδοση για τον εορτασμό των 50 χρόνων της Mercedes-AMG παρουσιάστηκε πέρυσι στο Nürburgring. Το ρολόι τροφοδοτείται από τον μηχανισμό 89361, ο οποίος είναι τοποθετημένος στην ανθεκτική κάσα από τιτάνιο. Η προστασία από τα μαγνητικά πεδία είναι ορατή από το γυάλινο πίσω κάλυμμα και είναι εμπνευσμένη από το δισκόφρενο των σπορ αυτοκινήτων υψηλής απόδοσης της Mercedes-AMG.

mercedes-amgsocialmediacampaignmovie-3.jpg

Η IWC Schaffhausen και η Mercedes-AMG διατηρούν μια επιτυχημένη συνεργασία από το 2004. Η σχέση τους στηρίζεται στην έντονη τεχνολογική παράδοση που χαρακτηρίζει και τις δύο εταιρείες σε συνδυασμό με τις κοινές τους αξίες, όπως η μηχανολογία μεγάλης ακρίβειας και το exclusive design. Τόσο τα αυτοκίνητα υψηλής απόδοσης της Mercedes-AMG όσο και τα μηχανικά ρολόγια της IWC στοχεύουν σε προσωπικότητες με μεγάλες προσδοκίες που χαράσσουν τον δικό τους δρόμο στην αναζήτηση του ξεχωριστού.

photo.jpg

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ