Market

Mediterranean Cocktail Festival by Skinos. Η μεγαλύτερη γιορτή του Μεσογειακού Cocktail

Aπό τις 11 Ιουνίου έως την 1η Ιουλίου από το Skinos Mastiha Spirit

Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

To καλοκαίρι έφτασε και θα το γιορτάσετε με Skinos Mastiha Spirit. Από τις 11 Ιουνίου έως και την 1η Ιουλίου, περισσότερα από 500 bars σε 8 διαφορετικές χώρες θα σερβίρουν Skinos cocktails εμπνευσμένα από υλικά της μεσογειακής φύσης. Φιλοξενία, ηλιόλουστη διάθεση, διασκέδαση, φρεσκάδα, ποιότητα και ξεχωριστή γεύση είναι μόνο κάποιες από τις θεμελιώδεις αξίες του «Μεσογειακού Cocktailing» κατά προέκταση και του Mediterranean Cocktails Festival.

Γιατί η φιλοσοφία των μεσογειακών cocktails και bartending έχει να κάνει με την επικέντρωση, την αφοσίωση και την έμπνευση των επαγγελματιών του χώρου από τις υπέροχες, ολόφρεσκες πρώτες ύλες που γεννιούνται στις ακτές της Θάλασσας της Μεσογείου.

Άλλωστε, στην καρδιά του καλοκαιριού λίγα πράγματα φαντάζουν απολαυστικότερα από δροσιστικά, γευστικά cocktails.

Με το Mediterranean Cocktails Festival, τη μεγαλύτερη γιορτή Μεσογειακού Cocktail, η εμπειρία αυτή συνδυάζεται με την ευκαιρία να κερδίσετε ταξίδια και μοναδικά δώρα.

Συμμετέχοντας στον Διαγωνισμό και ψηφίζοντας το αγαπημένο μας Mediterranean Cocktail από τα bars που επισκεπτόσαστε, έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε ένα ταξίδι στη Μύκονο.

Για να συμμετάσχετε σε αυτή τη «Γιορτή της Μεσογείου» δεν έχετε παρά να κλικάρετε εδώ