Market

Funky Buddha x Privé Revaux

Party by the pool!

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
dsc_3709.jpg

Greece is the most beautiful place in the world!
-Jamie Foxx
(O εμπνευστής του brand, διάσημος ηθοποιός & τραγουδιστής)

Τα νέα Privé Revaux ήρθαν στην Ελλάδα. Τo πιο εντυπωσιακό launch party πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 31 Μάιου, από τη Funky Buddha και το νέο celebrity brand γυαλιών Privé Revaux. Οι πιο cool influencers, fashion bloggers, youtubers, style editors, καθώς και αγαπημένοι φίλοι από τον χώρο των print και digital media καθώς και του ραδιοφώνου είχαν την ευκαιρία να βρεθούν σε μία μαγική τοποθεσία, με θέα το Αιγαίο πέλαγος, σε ένα party by the pool.

dsc_3690.jpg

Ανάμεσα σε 100 διαφορετικά σχέδια γυαλιών Privé Revaux, ο/η κάθε προσκεκλημένος/η είχε την ευκαιρία να διαλέξει αυτό που τον εκφράζει και ταιριάζει στο δικό του στυλ.

dsc_3691.jpg

Εμπνευστής του brand είναι ο διάσημος ηθοποιός και τραγουδιστής Jamie Foxx! Μαζί με τον οσκαρικό ηθοποιό, οι 2 διάσημες stars του Hollywood, Ashley Benson & Hailee Steinfield, είναι οι ambassadors της γυναικείας σειράς που μέχρι τώρα έχουν λατρέψει οι διασημότερες celebrities όπως Jennifer Lopez, Emily Ratajkowski, Cara Delevingne, Blake Lively.

Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι κάθε χειροποίητο ζευγάρι PRIVEREVAUΧ με polarized φακούς κοστίζει μόνο 39,95€!

Παράλληλα, στο event Funky Buddha x Privé Revaux οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να δουν την beachwear collection της Funky Buddha SS18 και να φωτογραφηθούν με αυτή.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ