Market

To Pampero στο Rockwave Festival

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
44774-93722.jpg

Το PAMPERO®, το ρούμι από την Βενεζουέλα, για αυτούς που μοιράζονται το πάθος για ελευθερία και τη δημιουργία σε κάθε τους επιλογή, γιορτάζει φέτος το πάθος του για τη μουσική σε συνεργασία με το απόλυτο νεανικό φεστιβάλ.

Το ρούμι που πήρε το όνομά του από τον άνεμο του Νότιου Ημισφαιρίου που φέρνει μαζί του βροχή, με σήμα τον Lianero, φιγούρα εμπνευσμένη από τους θρυλικούς καουμπόηδες των «pampas”, δίνει φέτος το παρόν στη σημαδιακή 18η φετινή διοργάνωση του Rockwave Festival που, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, φιλοξενεί τα μεγαλύτερα ονόµατα της διεθνούς και ελληνικής μουσικής σκηνής.

Απολαύστε PAMPERO® στο Rockwave Festival και γευτείτε την απόλυτη μουσική εμπειρία παρέα με PAMPERO® cola, PAMPERO® daquiri και το απόλυτο mojito του καλοκαιριού: το PAMPERO® MOJITO OSCURO, με την έντονη γεύση, γνωστό και ως το «σκούρο» mojito, επειδή παρασκευάζεται από PAMPERO ESPECIAL, τη ναυαρχίδα του Industrias PAMPERO®, αντί για λευκό ρούμι.

Ο αγαπημένος θεσµός χιλιάδων μουσικόφιλων που φέτος ενηλικιώνεται, θα διεξαχθεί 6, 7, 8 και 9 Ιουλίου στo ανανεωμένο Terravibe Park, ένα χώρο που πλέον συγκαταλέγεται στα μεγαλύτερα Open Αir Venues της Ευρώπης!

Το line up του, συνθέτουν 28 καλλιτέχνες/ groups. H διαμόρφωση του φετινού line up είχε ως βασικό στόχο τη διατήρηση του «φεστιβαλικού χρώµατος», φιλοξενώντας διαφορετικά είδη μουσικής δίνοντας µε αυτό τον τρόπο την ευκαιρία στους fans να ζήσουν µια ολοκληρωμένη φεστιβαλική εμπειρία!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ