Market

Art & Design Show 2013

Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η καθιερωμένη, μεγάλη ετήσια έκθεση έργων σπουδαστών του ΑΚΤΟ, εγκαινιάζεται την Πέμπτη 4 Ιουλίου και θα διαρκέσει έως 30 Σεπτεμβρίου 2013.

Η έκθεση καλύπτει χώρους 4.500 τ.μ. και περιλαμβάνει χιλιάδες έργα που δημιούργησαν οι σπουδαστές του ΑΚΤΟ κατά τη διάρκεια του εκπαιδευτικού έτους 2012 - 2013. Καλύπτει σχεδόν κάθε μορφή design: γραφιστική, αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων και διακόσμηση, σκηνογραφία, σχεδιασμό βιομηχανικών προϊόντων, ζωγραφική - εικαστικά, εικονογράφηση, κόμιξ, web design, animation, μόδα, φωτογραφία κ.α. Ξεχωρίζουν οι διπλωματικές εργασίες των τελειοφοίτων των προγραμμάτων Bachelor & Master in Design του πανεπιστημίου Μiddlesex του Λονδίνου του οποίου ο ΑΚΤΟ αποτελεί επικυρωμένο κολέγιο.

Στο πλαίσιο των εγκαινίων της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν παράλληλες εκδηλώσεις στο αμφιθέατρο του Κολεγίου:

ό Ο ΑΚΤΟ τιμά το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ. Προβολή Viral Video Ads που δημιούργησαν οι σπουδαστές Γραφιστικής για τη γραμμή “SOS 1056”

ό Προβολή εργασιών σπουδαστών του Προγράμματος ΒΑ (Hons) Degree in 3D Animation & Multimedia Productions.

Η επίσκεψη στην έκθεση είναι μία ευκαιρία επαφής με τη δουλειά νέων δημιουργών και εξοικείωσης με το εκπαιδευτικό έργο του κορυφαίου ιδιωτικού εκπαιδευτικού ιδρύματος τέχνης και design στην Ελλάδα. Ο ΑΚΤΟ με χρόνια ιστορίας, εισάγει διαρκώς πρωτοποριακά προγράμματα σπουδών, και συμβάλλει σημαντικά στην ανάπτυξη του πολιτιστικού γίγνεσθαι και της εικαστικής παιδείας της χώρας.

Διάρκεια: 4/7 έως 30/9/2013 - Ώρες: Καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής από 9:00 έως 17:00 στις εγκαταστάσεις του ΑΚΤΟ: ΑΘΗΝΑ Ευελπίδων 11Α (Πεδίον Άρεως).

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ΑΚΤΟ:

καθώς και την σελίδα www.facebook.com/AKTOcollege