Market

Απόλαυση και βόλτες… άνευ προηγουμένου!

Με τη FIX Άνευ. Χορηγός στο Athens Bike Weekend.

Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η FIX Άνευ, η αγαπημένη μπύρα χωρίς αλκοόλ, στήριξε το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της Αθήνας για το ποδήλατο, το Athens Bike Weekend, που διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Απριλίου στο κέντρο της πόλης.

Το ανεπανάληπτο διήμερο των εκδηλώσεων στην πλατεία Συντάγματος περιελάβανε δράσεις και παιχνίδια για το ποδήλατο, δωρεάν έλεγχο ποδηλάτου, το 1ο Folding Challenge και τον πρώτο αγώνα με διπλωτά ποδήλατα στην Αθήνα. Το κορυφαίο γεγονός του διημέρου, ο 25ο Ποδηλατικός Γύρος της Αθήνας, αποτελεί τη μεγαλύτερη μαζική διοργάνωση στην Αθήνα για ποδηλάτες, με περισσότερες από 15.000 συμμετοχές. Και φυσικά, όλοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν παγωμένη Fix Άνευ.

Η FIX Άνευ, η μπύρα με το ξεχωριστό στιλ, την αυθεντική γεύση χωρίς αλκοόλ και τις λιγότερες θερμίδες, βρέθηκε επίσης δίπλα στην κοινότητα του Skirt Ride, τις ποδηλάτισσες που εντυπωσιάζουν κάθε φορά με την απαράμιλλη αισθητική τους.

FIX Άνευ και Skirt Ride απέδειξαν πως με σκέρτσο, ομορφιά και χαμόγελο η ποδηλασία στην πόλη μπορεί να γίνει συνώνυμη με το στιλ!