Market

Hondos Center: «Greek Lovers»

Look Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Γιορτινή καλοκαιρινή ατμόσφαιρα και αφιέρωμα στην Ελλάδα!

Συνεχίζοντας 2 χρόνια μεγάλης επιτυχίας, τα Hondos Center λανσάρουν το καλοκαίρι την ενέργεια Greek lovers, με στόχο την προώθηση των ελληνικών προϊόντων και εταιρειών αλλά και γενικότερα της προβολής της Ελλάδας. 

Γιορτινή καλοκαιρινή ατμόσφαιρα, events, μουσική και πολλά δώρα περιμένουν τους επισκέπτες σε μια γιορτή αφιερωμένη στην Ελλάδα.

Τα Hondos Center καλούν τους επισκέπτες τους να απολαύσουν ένα υπέροχο ταξίδι ομορφιάς με άρωμα Ελλάδας. Με μοναδικές προτάσεις μόδας και ομορφιάς με ελληνικό χαρακτήρα, με μουσικές και γεύσεις Ελλάδας και πολλά πλούσια δώρα και εκδηλώσεις.

Οι βιτρίνες και η εσωτερική διακόσμηση των καταστημάτων καλωσορίζουν το ελληνικό καλοκαίρι και τους επισκέπτες με γιορτινή διάθεση σε συνέργια με πολλές ελληνικές εταιρίες του κλάδου την ομορφιάς, ειδών σπιτιού, εσωρούχων, ένδυσης και αξεσουάρ

Επιπλέον με αγορές άνω των 20€ λάβετε μέρος σε μοναδικές κληρώσεις για διαμονές σε 3 καταπληκτικούς ελληνικούς προορισμούς: 12 τυχερά ζευγάρια (από 3 διανυκτερεύσεις/ζευγάρι) θα επισκεφτούν την υπέροχη Μήλο, 6 τυχερά ζευγάρια(από 3 διανυκτερεύσεις) θα απολαύσουν την κοσμική Πάρο και 5 τυχερά ζευγάρια (από 3 διανυκτερεύσεις) θα γνωρίσουν τη μαγευτική Ναυπακτία.

Με χρώμα Ελλάδας και καλοκαιρινή διάθεση, το καλοκαίρι στα Hondos Center θα είναι συναρπαστικό!

n

n

n