Market

ΑΚΤΟ: Blend it! «Το design και οι άλλοι»

115142-643746.jpg
Home Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
43528-91335.jpg

 Η τυπική μέρα ενός designer, είναι καταμερισμένη σε πολλές ενασχολήσεις πέρα από τον σχεδιασμό και τη σύνθεση. Πέρα από το δημιουργικό κομμάτι, καλείται να ψυχολογήσει τον πελάτη του, να συμβουλευτεί τον μηχανικό του, να σκεφτεί πώς θα προωθήσει τη δουλειά του, να ‘τρέξει’ την επιχείρησή του.

Το πρόγραμμα «Το design και οι άλλοι» υπό την αιγίδα του πρώτου BLEND IT event και του κολεγίου τέχνης και design ΑΚΤΟ, επιχειρεί να αναπτύξει την αλληλεπίδραση που έχει ένας σύγχρονος designer με άλλες ειδικότητες, μέσω ξεχωριστών σεμιναρίων αφιερωμένων το καθένα σε έναν βασικό τομέα: το engineering, την επικοινωνία, την διαφήμιση και τις επιχειρήσεις.

«Το design και οι άλλοι» αποτελείται από 4 σεμινάρια υπό τη μορφή BLEND EVENT: ο “Host Lecturer” και διοργανωτής Γιάννης Δουρίδας (R.C.TECH , Pecha Kucha Athens) σε συνεργασία με έναν καλεσμένο ομιλητή (“Guest Lecturer”) διακεκριμένο στον τομέα του, καλούνται να εξερευνήσουν τους κοινούς τόπους μεταξύ του design και της εκάστοτε προς μελέτης ειδικότητας, με σκοπό να δοθεί μια σφαιρική προσέγγιση στη συζήτηση. Συγκεκριμένα, ο “Host Lecturer” θα προσφέρει μια γενικότερη επισκόπηση του θέματος αλλά και μια πρακτική ματιά με την προβολή παραδειγμάτων και εμπειριών από σύγχρονα έργα πάντα σε συσχέτιση με το χώρο του design. Ο “Guest Lecturer εμβαθύνει περισσότερο και προσπαθεί να διακρίνει τους κοινούς τόπους μεταξύ των δυο αντικειμένων .

Tα εισιτήρια κοστίζουν €10 (φοιτητικό €8) - Σχετικές πληροφορίες θα βρείτε εδώ

Aναλυτικό πρόγραμμα:

18 Ιουνίου: Χάρης Χάραρης RADIAL COMMUNICATION

20 Ιουνίου: Γιάννης Λαδόπουλος ΔΕΚΤΗΣ ENGINEERING

25 Ιουνίου: Νίκος Μπρούμας OGILVY ONE MARKETING

27 Ιουνίου: Παύλος Ευμορφίδης COCO-MATBUSINESS

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ