Market

Tα ΕΒΓΕ 2018 τιμούν την ελληνική γραφιστική

Η τελετή απονομής των φετινών Ελληνικών Βραβείων Γραφιστικής και Εικονογράφησης θα πραγματοποιηθεί στις 20 Απριλίου 2018, στην Κεντρική Σκηνή του Ιδρύματος Ωνάση

Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Εδώ και 17 χρόνια τα ΕΒΓΕ συγκεντρώνουν, καταγράφουν, αποτιμούν και προβάλλουν την ελληνική παραγωγή του χώρου της οπτικής επικοινωνίας, εντός κι εκτός των συνόρων.

Κάθε χρόνο, η τελετή απονομής προσελκύει εκατοντάδες ανθρώπους των καλύτερων δημιουργικών γραφείων της Ελλάδας, αλλά και εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου, της πολιτικής, των τεχνών και του πνεύματος, οι οποίοι συγκεντρώνονται για να τιμήσουν τις αρτιότερες δουλειές και τους δημιουργούς τους.

Οι βραβευμένες συμμετοχές επελέγησαν βάσει της δημιουργικής τους πρωτοτυπίας, της επίτευξης του στόχου επικοινωνίας τους και της σχεδιαστικής και τυπογραφικής τους αρτιότητας από τρεις κριτικές επιτροπές 19 καταξιωμένων επαγγελματιών του χώρου του design.

Η εορταστική ατμόσφαιρα θα συνεχιστεί με το καθιερωμένο πλέον πάρτι αλλά και μια έκθεση των βραβευμένων έργων στον πολυχώρο «Ρομάντσο».

«Οι φετινές συμμετοχές, ήταν, όπως πάντα, πολύ δημιουργικές. Υπήρχαν εξαιρετικά δείγματα ελληνικού design και οι διακριθέντες προέρχονται από τα πιο φρέσκα και καινοτόμα δημιουργικά γραφεία της χώρας», λέει η Λία Φακίνου, Υπεύθυνη Επικοινωνίας της διοργάνωσης, και συμπληρώνει: «Πέρα από την τελετή, τον έντυπο κατάλογο και το online αρχείο, φέτος προσθέτουμε ένα ακόμη στοιχείο στα ΕΒΓΕ, κι αυτό είναι η έκθεση των νικητών, η οποία σκοπό έχει να δώσει πρόσβαση στα καλύτερα έργα της χρονιάς που μας πέρασε σε ένα ευρύτερο κοινό, να εμπνεύσει και να προκαλέσει πιθανώς συνέργειες και συνεργασίες».

Παρουσιαστής στην τελετή απονομής θα είναι ο Πάρις Ρούπος, stand-up comedian και γραφίστας.
Περισσότερες πληροφορίες και πωλήσεις εισιτηρίων εδώ.
Τηλέφωνο: 2109523617