Market

H Amy Adams εντυπωσίασε στην πρεμιέρα της ταινίας «Man of Steel» στο Λονδίνο

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
43505-91285.jpg

Η Amy Adams ήταν εκθαμβωτική στη πρεμιέρα της ταινίας «Man of Steel» στο Λονδίνο. Φορούσε ένα κομψό, στράπλες, μαύρο σε γραμμή A Valentino φόρεμα και τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε έναν επιμελώς ατημέλητο, θηλυκό κότσο σε στυλ δεκαετίας των 60's, σχεδιασμένος από την στυλίστρια των διασήμων Laini Reeves για την Moroccanoil.

«Το υψηλής ραπτικής Valentino φόρεμα της Amy ήταν εντυπωσιακό. Γι’ αυτό το λόγο θέλησα να δημιουργήσω ένα look που θα συμπλήρωνε αλλά δεν θα επισκίαζε το περίπλοκο μαύρο κέντημα του», εξηγεί η Laini. «Τον ατημέλητο κότσο σε στυλ 60's αναδείκνυε μία λεία μαύρη κορδέλα – η κλασσική πινελιά που ανέδειξε τα όμορφα χαρακτηριστικά της».

Πώς να δημιουργήσετε το Look:

«Αρχικά έλουσα τα μαλλιά της με το Moroccanoil Extra Volume Shampoo και το Conditioner για να τους δώσω επιπλέον όγκο.»

«Στη συνέχεια, εφάρμοσα από τις ρίζες ως τις άκρες το Moroccanoil Hydrating Styling Cream για να τα κάνω πιο εύπλαστα, καθώς και για να αποτρέψω το φριζάρισμα. Λόγω της δυνατής βροχής θέλησα να βεβαιωθώ ότι τα μαλλιά της θα παρέμεναν άψογα στο κόκκινο χαλί.»

«Χρησιμοποιώντας σε χαμηλή ένταση ένα πιστολάκι μαλλιών Moroccanoil 2000 Professional Series Tourmaline Ceramic, στέγνωσα τα μαλλιά της απαλά, φροντίζοντας να κρατηθεί ο φυσικός της κυματισμός ανέπαφος.»

«Μόλις τα μαλλιά της στέγνωσαν, χρησιμοποίησα μια βούρτσα με μαλακές τρίχες για να τα πιάσω σε μία ψηλή αλογοουρά, να τα χτενίσω αντίθετα από τη φορά τους και να δημιουργήσω έναν επιμελώς ατημέλητο, 60’s κότσο, που στη συνέχεια στερέωσα με τσιμπιδάκια Bobby».

«Ψέκασα με τη Moroccanoil Luminous Hairspray Strong για κράτημα που έμοιαζε χαλαρό και θα κρατούσε τα μαλλιά μακριά από το πρόσωπό της.»

«Τέλος, συμπληρώνοντας το 60’s look και το εκπληκτικό, μακρύ ως το γόνατο Valentino φόρεμα, πρόσθεσα στα μαλλιά μία απλή μαύρη κορδέλα.»

Τα προϊόντα:

Τα Moroccanoil® Extra Volume Shampoo and Conditioner δίνουν όγκο, καθαρίζουν σε βάθος τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής και αφαιρούν απαλά τα υπολείμματα προϊόντων styling. Προσφέρουν έντονη λάμψη, ζωντάνια και όγκο έτσι ώστε ακόμη και τα πιο άτονα μαλλιά να φαίνονται και να είναι γεμάτα ζωή. Η σύσταση των προϊόντων της σειράς Extra Volume δεν περιέχει θειικά ή φωσφορικά άλατα, ούτε parabens και δεν ξεθωριάζει το χρώμα. (Extra Volume Shampoo 250ml: €21; Extra Volume Conditioner 250ml: 22€)

n

Η Moroccanoil® Hydrating Styling Cream με ενυδατικές ιδιότητες και έλαιο argan, προσδίδει ένα πανέμορφο και φυσικό κράτημα στο χτένισμα ενώ καταπολέμα το φριζάρισμα χαρίζοντας λάμψη. (300ml:31,90€)

n

Η φόρμουλα του Moroccanoil® Luminous Hairspray Strong είναι εμπλουτισμένη με ένα συνδυασμό εκλεπτυσμένων συστατικών με εκχυλίσματα ελαίου argan. Ένα ελαφρύ, πρακτικό σπρέι χτενίσματος, που προσφέρει υγιές και δυνατό κράτημα με μεγάλη διάρκεια και λάμψη ενώ ταυτόχρονα καταπολεμά το φριζάρισμα και την υγρασία. (330ml: 21,90€)

n

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ