Market

To ATHENS METRO MALL & η Blue Star Ferries σας πάνε διακοπές

Φέτος στο ATHENS METRO MALL τα ψώνια δεν χρειάζονται σακούλα αλλά... βαλίτσα

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
untitled-1.jpg

Για 6η συνεχή χρονιά και σε συνεργασία με την κορυφαία εταιρεία Blue Star Ferries το ATHENS METRO MALL σάς κάνει ΔΩΡΟ τις καλοκαιρινές σας διακοπές, σε αγαπημένους ελληνικούς προορισμούς!
Από τις 16 Απριλίου έως και τις 09 Ιουνίου, με αγορές αξίας 30€ και άνω από τα καταστήματα του ATHENS METRO MALL, δηλώνετε αυτόματα συμμετοχή στη Μεγάλη Κλήρωση όπου ένα τυχερό ζευγάρι κερδίζει κάθε μέρα δωρεάν εισιτήρια Blue Star Ferries – με επιστροφή -  για τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα, τα Νησιά του Β.Α. Αιγαίου και την Κρήτη.

Ετοιμάστε βαλίτσες για Χανιά, Σύρο, Tήνο, Μύκονο, Χίο, Ρόδο, Αμοργό, Σαντορίνη, Πάρο και πολλούς ακόμη υπέροχους νησιώτικους προορισμούς με τη Blue Star Ferries και τις αγορές σας από το αγαπημένο εμπορικό κέντρο των Νοτίων προαστίων, το ATHENS METRO MALL. Καθημερινά, από τις 16 Απριλίου έως και τις 09 Ιουνίου, μπορείτε να λάβετε αυτόματα μέρος στην ημερήσια κλήρωση, απλά και μόνο με την επίδειξη του συνόλου των ημερήσιων αποδείξεων των αγορών σας στο info desk (που λειτουργεί στο επίπεδο 1 του ATHENS METRO MALL).


Σχετικά με το ATHENS METRO MALL
Το ATHENS METRO MALL με πέντε ορόφους για αγορές και ψυχαγωγία, αποτελεί την απόλυτη εμπειρία των καταναλωτών για κάθε στιγμή. Είναι στρατηγικά τοποθετημένο ακριβώς μπροστά στο μετρό του Αγίου Δημητρίου επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, αποτελώντας το μοναδικό εμπορικό κέντρο που προσφέρει τόσο μεγάλη ευκολία πρόσβασης. Το ATHENS METRO MALL παρέχει στους επισκέπτες του, 95 καταστήματα ηγετικών brands που καλύπτουν κάθε ανάγκη, 18 χώρους εστίασης, 5 κινηματογραφικές αίθουσες, Super Market, παιδότοπο, τράπεζα και 1200 θέσεις πάρκινγκ. Τέλος, η ιδιαίτερη κατασκευή του, οι αρχιτεκτονικές γραμμές, ο άφθονος φωτισμός και το έντονο υγρό και πράσινο στοιχείο δημιουργούν τον ιδανικό χώρο χαλάρωσης και ψυχαγωγίας εναρμονισμένο με το αστικό περιβάλλον.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ