Market

Θες να ζήσεις δύο ημέρες απόλυτης ηρεμίας;

Ένα σαββατοκύριακο χωρίς ηλεκτρονικά μηνύματα, βίντεο, βιβλία ή συζητήσεις

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Σε πολλούς πολιτισμούς, όπως στο δικό μας, οι άνθρωποι νηστεύουν μια συγκεκριμένη περίοδο του χρόνου με αφορμή κάποια θρησκευτική εορτή ή για λόγους υγείας πιθανόν. Μια νηστεία τόσο στο σώμα μας, όσο και στην συνείδηση μας θα ήταν εξίσου σημαντική. Κάθε μέρα απορροφάμε τόσες λέξεις, εικόνες και ήχους που χρειάζεται να σταματήσουμε για λίγο και να αφήσουμε το μυαλό μας να ξεκουραστεί.

Ένα σαββατοκύριακο χωρίς τροφή μέσω των αισθήσεων (ηλεκτρονικά μηνύματα, βίντεο, βιβλία ή συζητήσεις) είναι η ιδανική ευκαιρία να καθαρίσουμε το μυαλό μας και να απελευθερωθούμε από τον φόβο, το άγχος και τον πόνο που μπορεί να εισχωρούν στην συνείδηση μας και να συσσωρεύονται εκεί.

Ένα σαββατοκύριακο χωρίς λέξεις από το εξωτερικό περιβάλλον ή μέσα στο μυαλό σου με την βοήθεια του διαλογισμού, μιας ομάδας μουσικής, ζωγραφικής και χορού θα σε βοηθήσουν να ακούσεις τον εαυτό σου, να συνδεθείς μαζί του.

Αν το μυαλό μας, το σώμα μας είναι γεμάτους θορύβους- δεν υπάρχει σιωπή μέσα μας είναι αδύνατον να ανακαλύψουμε ποιοι είμαστε, τι πραγματικά θέλουμε, πώς να ζούμε στο παρόν και πώς να νιώθουμε ευγνωμοσύνη  για την ομορφιά που μας περιβάλλει.

Αυτό το Silent Retreat είναι ένα δώρο που θα μπορούσες να κάνεις τόσο στο σώμα σου όσο στο μυαλό σου και το πνεύμα σου. Όταν σταματάει η δραστηριότητα του σώματος και του νου, ο εσωτερικός διάλογος δυναμώνει.

Info: 1-3 Ιουνίου, περισσότερες πληροφορίες στο filliamou@gmail.com και στο 6945555758.