Market

Swatch and Mika: The origin of fun

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
43105-90578.jpg

 Η Swatch με υπερηφάνεια ανακοινώνει τη συνεργασία της με το MIKA, δικαίως ένα από τα πιο φρέσκα ταλέντα του 21ου αιώνα, καθώς μας έχει χαρίσει υπέροχα τραγούδια και μαγευτικές ερμηνείες. Έχοντας γίνει διάσημος με τη στιλιστική του κλίση που τη συνδυάζει με μια αστείρευτη δημιουργικότητα και την τολμηρή του τάση να προκαλεί το κοινό του, ο MIKA αποτελεί έναν εμπνευσμένο συνεργάτη για τη Swatch, μια διεθνή μάρκα που απηχεί με παρόμοιο τρόπο έχοντας γίνει το αντικείμενο του θαυμασμού από τον κόσμο με την αισιοδοξία, την εκκεντρικότητα, τη ζωντάνια και την πολυχρωμία της. Ένα ακόμη κοινό σημείο μεταξύ της Swatch και του αγαπημένου pop καλλιτέχνη είναι ότι το 2013 είναι η επέτειος των 30 χρόνων της μάρκας με ασταμάτητες καινοτομίες στο χώρο της ωρολογοποιίας από το ξεκίνημά της το 1983 αλλά και των 30ων γενεθλίων του MIKA.

Η συνεργασία της Swatch και του MIKA απαρτίζεται από μια σειρά επιτυχημένων αλληλεπιδράσεων μεταξύ τους. Πρώτα απ’ όλα, οι παρατηρητικοί θεατές του νέου video από το τελευταίο single του MIKA, Popular Song, θα τον δουν να φοράει το νέο Swatch Touch Blue. Αυτός ο συνδυασμός της μουσικής με το στυλ επανέρχεται και στη νέα τηλεοπτική ταινία της Swatch για τη συλλογή Scuba Libre, στην οποία «παίζει» ένα καταπληκτικό τραγούδι, το Underwater, από το νέο album του MIKA, The Origin of Love. Η συλλογή Scuba Libre της Swatch, βουτάει σε βαθιά νερά για να βρει την έμπνευση εν μέσω της μαγείας και του θαυμαστού κόσμου που βρίσκεται κάτω από τα κύματα, την οποία μεταφέρει σα μια νέα τάση στη σημερινή μόδα της πόλης. Το τραγούδι του MIKA εμπνευσμένο από το υγρό στοιχείο συμπληρώνει τέλεια αυτήν την αισθητική του θαλασσινού-στοιχείου-στην-ξηρά!

n

Από το Μάιο του 2013 και για δεύτερη φορά, η Swatch συμμετέχει δυναμικά στην 55η Διεθνή Έκθεση Τέχνης, την Biennale της Βενετίας και αυτή τη φορά συνοδεύεται από το MIKA. Ο τραγουδιστής εμφανίζεται σε πρωταγωνιστικό ρόλο ανάμεσα στα πρόσωπα που φιλοξενεί το SWATCH_Faces, το δημιουργικό concept με το οποίο η Swatch υπογράφει τη συμμετοχή της στη διάσημη έκθεση σύγχρονης τέχνης. Το SWATCH_Faces βρίσκεται σε ένα από τα δύο βασικά περίπτερα της Swatch στη Biennale, τα ιστορικά ναυπηγεία Arsenale και αποτελείται από έναν ειδικά δημιουργημένο «καλλιτεχνικό τοίχο» με εικόνες 30 ανθρώπων, όπως ο MIKA και η Swatch, που γίνονται 30 ετών το 2013.

Ως μια έμπνευση που αποδίδει οπτικά τον εορτασμό της Swatch κατά τη διάρκεια των τριών δεκαετιών της, με δέσμευση στη δημιουργικότητα, την πρωτοπορία, την πρόκληση και τη μεγάλη της πορεία στο πλευρό της τέχνης, αυτός ο εικαστικός τοίχος φιλοξενεί επιλεγμένες φωτογραφίες ανθρώπων γεννημένων το 1983, που ο καθένας τους απεικονίζεται σε ένα καταπληκτικό πορτραίτο, φορώντας το αγαπημένο τους Swatch.

Η πολύπλευρη συνεργασία μεταξύ της Swatch και του MIKA θα εξελιχθεί περισσότερο στη διάρκεια της χρονιάς όταν ο τραγουδιστής θα μεταφέρει την ιδιαίτερη καλλιτεχνική του ταυτότητα σε ένα σχέδιο ρολογιού, που θα αποτελεί μια δημιουργία εφάμιλλη της ιδιαίτερης προσωπικότητάς του.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ