Market

Η αγαπημένη εμπειρία καφέ Starbucks® ακόμα πιο εύκολα, στο σπίτι ή το γραφείο

Πλέον μπορείτε να δημιουργήσετε το αγαπημένο σας ρόφημα στο σπίτι ή το γραφείο

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
starbucks_espresso_capsules_1.jpg

Τα Starbucks αποτελούν τον ιδανικό προορισμό για τους λάτρεις του καφέ, για να προμηθευτούν όλα όσα χρειάζονται -από τον καφέ μέχρι καφετιέρες και αξεσουάρ εκχύλισης και παρασκευής καφέ- ώστε να φτιάξουν μια τέλεια κούπα καφέ στο σπίτι ή το γραφείο.  

Starbucks® espresso κάψουλες
Οι νέες Starbucks® espresso κάψουλες περιέχουν καφέ από 100% Arabica κόκκους, που έχει καλλιεργηθεί με ηθικές πρακτικές (CAFÉ Practices). Με τις νέες Starbucks® espresso κάψουλες μπορείτε να δημιουργήσετε το αγαπημένο σας ρόφημα, στο σπίτι ή το γραφείο, ακόμα πιο εύκολα χρησιμοποιώντας μια μηχανή Nespresso®*. Διατίθενται στο κοντινότερό σας κατάστημα Starbucks® σε συσκευασία των 10 τεμαχίων σε τέσσερις διαφορετικές ποικιλίες, Espresso Roast, Colombia, Guatemala Antigua και Kenya.

Για να απολαμβάνετε τον καλύτερο espresso κάθε φορά, οι  Starbucks® espresso κάψουλες διαθέτουν κάλυμμα αλουμινίου και στις δύο πλευρές διατηρώντας τη φρεσκάδα του καφέ σε κενό αέρος. Έτσι διασφαλίζεται ότι οι λεπίδες της μηχανής σας μπορούν εύκολα να τις διαπεράσουν, ώστε το νερό να ρέει βέλτιστα μέσα από τον καφέ, φτιάχνοντας κάθε φορά τον τέλειο espresso.

starbucks_espresso_capsules_10.jpg

Starbucks ποικιλίες καφέ (συσκευασμένοι κόκκοι καφέ)
Οι συσκευασμένοι καφέδες Starbucks®, από 100% ποικιλία καφέ Arabica με τέλειο καβούρδισμα, είναι διαθέσιμοι σε μια ευρεία γκάμα καβουρδίσματος και γεύσεων για να ικανοποιήσουν κάθε διάθεση και ουρανίσκο. Πιο συγκεκριμένα υπάρχουν 11 ποικιλίες καφέ, διαθέσιμες όλον τον χρόνο στα καταστήματα Starbucks με δυνατότητα να αλεστούν από τους baristas των καταστημάτων ανάλογα με την καφετιέρα που έχει ο εκάστοτε φίλος του καφέ.

Στιγμιαίος Καφές Starbucks VIA®, από 100% κόκκους Arabica
Ο Starbucks VIA® έχει ένα υπέροχο άρωμα, γεμάτο σώμα και πλούσια γεύση. Χαρακτηριστικά που θα περίμενε κανείς από έναν καφέ Starbucks®, αφού παρασκευάζεται από 100% φυσικά καβουρδισμένο και συμπυκνωμένο καφέ χωρίς χημικά, ο οποίος έχει υποστεί επεξεργασία με μία καινοτόμο μέθοδο άλεσης της Starbucks που ονομάζεται Μικρό-άλεση (microground). Με αυτή τη μέθοδο ο καφές αλέθεται σε μικρά σφαιρίδια, τα οποία, όταν αναμειγνύονται με νερό (ζεστό ή κρύο), σταδιακά απελευθερώνουν την πλούσια γεύση των εξαιρετικών Arabica κόκκων. Ο συγκεκριμένος δεν υπόκειται σε επεξεργασία με τις γνωστές μεθόδους της συμπύκνωσης-εξάτμισης και στεγνώματος, με ψυχρό ή εκνεφωματικό τρόπο (σπρέι).

syphon_5.jpg

Τώρα οι λάτρεις του καφέ, με τον στιγμιαίο καφέ Starbucks VIA® δεν χρειάζεται να κάνουν συμβιβασμούς στη γεύση και να απολαύσουν μια τέλεια κούπα καφέ χωρίς να χάσουν καθόλου χρόνο.

starbucks_via_1.png

Διαφορετικοί τρόποι εκχύλισης καφέ (διαφορετικές καφετιέρες)
Τα Starbucks προσφέρουν παράλληλα την πλήρη εμπειρία διαθέτοντας καφετιέρες (π.χ. γαλλική πρέσα, syphon, pour over, aeropress, κλπ.), αλλά και αξεσουάρ καφέ (π.χ. κούπες & θερμός σε διαφορετικά μεγέθη και σχέδια) για να μεγιστοποιήσουν την απόλαυση. 

pour_over_black_mug_copper_tumbler_french_press_glass_mug.jpg

Ο καλύτερος καφές ξεκινάει με τους καλύτερους κόκκους!
Η Starbucks επιλέγει και προσφέρει μόνο 100% φυσικούς Arabica κόκκους καφέ που έχουν καλλιεργηθεί με ηθικές διαδικασίες σε συνεργασία με τον Οργανισμό Conservation International μέσω του προγράμματος CAFÉ Practices για όλες τις προτάσεις καφέ που διαθέτει: τους συσκευασμένους κόκκους καφές, τις Starbucks espresso κάψουλες και τον Starbucks VIA στιγμιαίο καφέ.

kalliergites_kafe_2.jpg

* Εμπορικό σήμα τρίτου που δεν φέρει καμία σχέση με την Starbucks Coffee Company ή την Μαρινόπουλος Εταιρεία Καφέ Α.Ε.Ε. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ