Market

Better Life Day @Athens: Μια εμπειρία αφιερωμένη σε σένα

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
42997-90413.jpg

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 1η Ιουνίου 2013 η πρώτη ημερίδα Better Life Day@Athens. Η πρωτοποριακή ημερίδα, η οποία φιλοδοξεί να καταστεί θεσμός στον κλάδο της προσωπικής βελτίωσης και ανάπτυξης, έλαβε χώρα στο Θέατρο PIERCE, του Αμερικάνικου Κολλεγίου Ελλάδας, στην Αγ. Παρασκευή, παρουσία 500 συμμετεχόντων.

Οι 8 διακεκριμένοι ομιλητές της ημερίδας κατάφεραν να εμπνεύσουν τους παρευρισκόμενους, παρέχοντας ο καθένας τους συμβουλές και λύσεις για τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να αντιμετωπίζουμε διάφορα θέματα της καθημερινότητάς μας.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να χορέψουν, να γελάσουν, να κλάψουν και να κάνουν διαδραστικές ασκήσεις με τους άλλους συμμετέχοντες. Η θετική ενέργεια ήταν διάχυτη στον χώρο όπου όλοι περπατούσαν με ένα χαμόγελο.

n

Αναλυτικότερα, η Carol Talbot από το Ντουμπάι, αναφέρθηκε στο πώς να κάνεις αυτό που αγαπάς και να αγαπάς αυτό που κάνεις ξεσηκώνοντας το κοινό με ένα παλιό Ινδιάνικο τραγούδι. Ο Θοδωρής Παπαγιάννης εξήγησε στους θεατές πώς μπορούν να αναπτύξουν την αυτοπεποίθηση τους μέσα από τα χόμπυ, περιγράφοντας την εμπειρία του στην Ανταρκτική. Στη συνέχεια η Shawne Duperon από την Αμερική, κάλυψε τον τομέα των οικονομικών παρέχοντας συμβουλές για το πώς μπορούμε να εκπέμπουμε τον καλύτερό μας εαυτό κάτω από οποιεσδήποτε οικονομικές συνθήκες βάζοντας τους συμμετέχοντες να επικοινωνούν μεταξύ τους και ακολούθησε η Μαριλένα Γραφάκος, η οποία αναφέρθηκε σε θέματα σωματικής άσκησης, ανεβάζοντας και χορεύοντας με πάνω από 300 άτομα στην σκηνή. Ο Sean Smith από την Αμερική μίλησε για θέματα σχέσεων και αποτελεσματικής επικοινωνίας και μας έθεσε το ερώτημα do you want to be right or happy; H Αννούσα Μελά πήρε τη σκυτάλη παρέχοντας συμβουλές για θέματα διαχείρισης στυλ. Λίγο πριν το τέλος της εκδήλωσης ο Martin Laschkolnig από την Αυστρία, ανέλυσε βέλτιστες πρακτικές διαχείρισης άγχους μέσα από το πιο δημοφιλές εργαλείο προσωπικής ανάπτυξης , το tapping, ενώ η ημερίδα ολοκληρώθηκε με την ομιλία του Γιάννη Καλογεράκη ο οποίος κάλυψε τον τομέα της προσωπικής ανάπτυξης και μας προέτρεψε να αγαπάμε, να συγχωρούμε, να βοηθάμε και να δίνουμε.

n

Η Τζιλ Δούκα MBA, ACC, International Workshop Leader, Life Coach και Συγγραφέας, η οποία και εμπνεύστηκε το μη κυβερνητικό οργανισμό http://betterlifeday.com/gr/page/about Better Life Day αλλά και τις αντίστοιχες ημερίδες, δήλωσε σχετικά: «Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι οι συμμετέχοντες έχουν ενθουσιαστεί τόσο πολύ με το Better Life Day. Σε μια ζοφερή εποχή για την Ελλάδα, 90 εθελοντές, 56 εταιρίες/ χορηγοί, 500 συμμετέχοντες και πάνω από 460 live streaming views, εκατοντάδες email και δεκάδες σχόλια στα social media μας δίνουν την ώθηση να συνεχίσουμε. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η προσπάθεια μας να αναδείξουμε την αναγκαιότητα της προσωπικής αυτοβελτίωσης στέφθηκε με επιτυχία. Οι ημερίδες Better Life Day ξεκίνησαν και επίσημα το ταξίδι τους στοχεύοντας να γεφυρώσουν το κενό που υπάρχει ανάμεσα στην ανώτερη εκπαίδευση και στην παροχή λύσεων σε θέματα που αφορούν βασικούς τομείς της καθημερινότητάς μας. Επόμενος σταθμός μας το Monterrey του Μεξικό.”

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ