Market

Spartoo.gr

Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το Spartoo.gr είναι γαλλική εταιρεία πώλησης παπουτσιών στο Διαδίκτυο. Ιδρύθηκε το 2006 από τρεις φίλους κολλημένους με το διαδίκτυο και τα παπούτσια. Το όνομα του δημιουργήθηκε προς τιμήν της Σπάρτης, μιας από τις μεγαλύτερες δυνάμεις της αρχαίας Ελλάδας, και στα απλά δερμάτινα αρχαιοελληνικού στυλ σανδάλια που ονομάζονται "Σπαρτιάτισσες" στη Γαλλία. Προσθέτουν με πονηριά τα δύο« O » που υπογράφουν όλες τις μεγάλες επιτυχίες του Διαδικτύου: gOOgle, yahOO, kelkOO... spartoo.gr. 

n

Adidas Originals Midiru Court Mid

n

Converse All Star Union Jack Hi

Η εταιρεία σήμερα έχει παρουσία σε περισσότερες από 20 χώρες στην Ευρώπη. Διαθέτει περισσότερες από 700 μάρκες και 30000 μοντέλα και περισσότερα από 500 000 ζευγάρια σε στοκ. Στη συλλογή παπουτσιών της spartoo.gr μπορεί κανείς να βρει παπούτσια σε μεγάλα μεγέθη, προσφορές αλλά και τελευταία νούμερα με έκπτωση έως 50%. Στη σελίδα κάθε παπουτσιού ο πελάτης μπορεί να βρει πληροφορίες για το νούμερο αλλά και για τα υλικά από τα οποία είναι φτιαγμένο κάθε μοντέλο. Επιπλέον, στο spartoo.gr υπάρχουν τσάντες, ζώνες, εσάρπες και μαντήλια και πολλά άλλα αξεσουάρ.

Με την πρώτη αγορά που θα κάνει ο επισκέπτης θα δημιουργηθεί αυτόματα ο λογαριασμός πελάτη και με κάθε αγορά θα κερδίζει 2 πόντους για κάθε ευρώ αγορών. Κάθε πόντος έχει αξία ένα λεπτό και με την συμπλήρωση 500 πόντων, ο πελάτης μπορεί να ζητήσει την εξαργύρωση τους με τη μορφή δωροεπιταγής. Η εξόφληση της παραγγελίας μπορεί να γίνει μέσω PayPal, τραπεζικής μεταφοράς, αντικαταβολής ή με χρέωση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας και η παραλαβή της παραγγελίας γίνεται δωρεάν μέσω courrier μέσα σε 5 ημέρες. Επιπλέον η spartoo.gr δίνει το δικαίωμα δωρεάν επιστροφής της παραγγελίας μέσα σε 30 ημέρες για αλλαγή ή επιστροφή χρημάτων.

n

Nike Dart 9

n

StylistClick Marilou