Market

H COCO-MAT πάει (και) Βερολίνο

115142-643746.jpg
Home Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
42702-89872.jpg

Μετά το Μιλάνο, η COCO-MAT προσθέτει έναν ακόμη επιτυχημένο κρίκο στη διεθνή αλυσίδα της, αυτή τη φορά στη γερμανική πρωτεύουσα.

H COCO-MAT πρωτοπορεί και πάλι, αυτή τη φορά εκτός έδρας. Η ελληνική εταιρεία ταξίδεψε στο Βερολίνο, τη νεανική και δραστήρια γερμανική πρωτεύουσα, που αποθεώνει τις φρέσκες ιδέες και το μινιμαλιστικό ντιζάιν, όπου παρουσίασε μια εντελώς διαφορετική πρόταση για το ευ ζην, με τίτλο «Life by COCO-MAT» και πρωταγωνιστές τον ύπνο, τα φυσικά υλικά και την ανεπιτήδευτη κομψότητα. Χτίζοντας γύρω από τις αξίες που τη χαρακτηρίζουν, η COCO-MAT φιλοξενεί στο νέο κατάστημά της επί γερμανικού εδάφους ένα μοναδικό μπουκέτο αυθεντικών ελληνικών brands που συμμερίζονται τις ίδιες αρχές και κοινή φιλοσοφία, επαναπροσδιορίζοντας την εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό.

Eτσι, με κυρίαρχο στοιχείο τα γνωστά 100% φυσικά στρώματα και προϊόντα ύπνου COCO-MAT, η πρόταση «Life by COCO-MAT» συνδυάζει όλα τα στοιχεία της ευεξίας και της καλής ζωής: γαλήνιος ύπνος, επαφή με τη φύση, απλότητα, ουσία και μεστή αισθητική.

Στο βερολινέζικο κατάστημα οι επισκέπτες μπορούν να ανακαλύψουν ένα σύνολο προϊόντων ελλήνων δημιουργών και παραγωγών, από ρούχα, κοσμήματα, αξεσουάρ και διακοσμητικά αντικείμενα μέχρι καλλυντικά και είδη διατροφής, από τις εταιρείες ZEUS+ΔΙΟΝΕ, Korres, PentheRoudakiS, Citrus, Iktinos Marmaron, Dolly Boucoyannis, Tsanos και 157+173 designers.

Τα εγκαίνια του νέου χώρου τίμησε με την παρουσία του ο έλληνας πρέσβης στο Βερολίνο, κ. Παναγιώτης Ζωγράφος, καθώς και πληθώρα σημαντικών επισκεπτών από τον πολιτικό και επιχειρηματικό κόσμο Ελλάδας και Γερμανίας. Το νέο κατάστημα COCO-MAT στο Βερολίνο αποτελεί τον δεύτερο σταθμό της ελληνικής εταιρείας στην πολλά υποσχόμενη γερμανική αγορά, καθώς η (καλή) αρχή έγινε το 2010 στο Αμβούργο.

n

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ