Market

Holiday Suites Arnis Street: 2 χρυσά βραβεία στα Greek Hospitality Awards 2018

Στις κατηγορίες: Best Greek Boutique City Hotel και Best Greek Pet Friendly Hotel που διοργανώθηκαν για 4η χρονιά από την Ethos Awards.

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
all_e_img_1637.jpg

Δύο χρυσά βραβεία στα Greek Hospitality Awards 2018 απέσπασε το ξενοδοχείο Holiday Suites Arnis Street. Συγκεκριμένα διακρίθηκε στις κατηγορίες Best Greek Boutique City Hotel και Best Greek Pet Friendly Hotel, σε έναν θεσμό που πραγματοποιείται για 4η χρονιά από την Ethos Awards. H εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε στο Divani Apollon Palace & Thalasso, την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018, με τη συμμετοχή 149 ξενοδοχείων και τουριστικών επιχειρήσεων στη διαγωνιστική διαδικασία, που αξιολογήθηκαν από κριτική επιτροπή και το αναγνωστικό κοινό του περιοδικού «ΧΡΗΜΑ».

To πρόσφατα ανακαινισμένο Ηoliday Suites Arnis Street, της Αφοί Μουσαμά ΑΞΕ, αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για επαγγελματίες, ζευγάρια και οικογένειες. Σε έναν κατάφυτο πεζόδρομο, δίπλα σε σταθμό του Μετρό, οι 34 ευρύχωρες σουίτες του είναι πλήρως εξοπλισμένες, με εργονομικό σχεδιασμό, ανώτερης ποιότητας υλικά και τεχνολογικά προηγμένες υπηρεσίες.

Ταυτόχρονα προσφέρει την πληρέστερη υπηρεσία υποδοχής κατοικίδιων, στοχεύοντας στη μέγιστη άνεση και ασφάλειά τους. Περιλαμβάνει πολιτική διαμονής με βάση τα διεθνή πρότυπα, welcome kit, γραπτό οδηγό υπηρεσιών, κουτί πρώτων βοηθειών, ειδικό κρεβατάκι, μπολ, ακόμη και certificate of stay!

Τα βραβεία αποτελούν το επιστέγασμα των προσπαθειών και αντικατοπτρίζουν τη φιλοσοφία που διέπει την Αφοί Μουσαμά ΑΞΕ: το πάθος για τελειότητα.

Tα βραβεία, Greek Hospitality Awards τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, της ΔΕΘ Helexpo, της Γενικής Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ