Market

Gaia Wines & Be My Hero: ελπίδα ζωής!

«Η δωρεά μυελού των οστών, είναι ακίνδυνη, ασφαλής, ανώδυνη και αποτελεί την ανώτερη πράξη ανθρωπιάς και αγάπης»: Κική Λεγάκι

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
gaia_press_release_image.jpg

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πρωτοβουλία που ανέλαβε η GAIA WINES για την προώθηση του έργου του «Be My Hero - Γίνε ο Ήρωάς μου», της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας με στόχο την ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και εγγραφή Ελλήνων Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, χαρίζοντας έτσι ελπίδα ζωής σε όλους τους ασθενείς που νοσούν από καρκίνο του αίματος και χρειάζονται μεταμόσχευση.
Πιο συγκεκριμένα, για την ενίσχυση του σημαντικού αυτού έργου, προσφέρθηκαν από την GAIA WINES όλα τα έσοδα από την πώληση των ελάχιστων φιαλών Βυθισμένου Θαλασσίτη που διασώθηκαν (4 φιάλες σοδειάς 2012 και 33 φιάλες σοδειάς 2013) και διατέθηκαν στο αγοραστικό κοινό σε ειδική τιμή. Στο κάλεσμα αυτό ανταποκρίθηκαν με θέρμη οι φίλοι του Θαλασσίτη, που έσπευσαν να αποκτήσουν το αγαπημένο τους κρασί, αγκαλιάζοντας και συμβάλλοντας έμπρακτα στην επίτευξη του σκοπού.

Το ποσό των 6.500€ που συγκεντρώθηκε παρέδωσαν στην εκπρόσωπο της οργάνωσης «Be My Hero - Γίνε ο Ήρωάς μου», κα Κική Λεγάκι, οι Λέων Καράτσαλος και Γιάννης Παρασκευόπουλος, συνιδιοκτήτες της GAIA WINES.

Η κα Λεγάκι τόνισε ότι η δωρεά μυελού των οστών, είναι ακίνδυνη, ασφαλής, ανώδυνη και αποτελεί την ανώτερη πράξη ανθρωπιάς και αγάπης. «Οι ασθενείς που νοσούν από καρκίνο του αίματος περιμένουν ένα θαύμα και αυτό το θαύμα είμαστε ΕΜΕΙΣ. Τόσα απλά! Με μία μπατονέτα!»

Ευχαριστώντας θερμά την GAIA WINES αλλά και όλους τους καταναλωτές που αγόρασαν τις 37 φιάλες Βυθισμένου Θαλασσίτη, υπογράμμισε τη μεγάλη συμβολή τους στην επιτυχημένη συνέχεια της προσπάθειας που καταβάλει η οργάνωση.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ