Market

Μια σημαντική διάκριση της Lidl Hellas από τους millennials

Περίπου 3.000 εκπρόσωποι της Γενιάς Υ (άτομα ηλικίας 18-37 ετών) κατέταξαν τη Lidl Eλλάς για πρώτη φορά ανάμεσα στους 10 πρώτους Eργοδότες επιλογής για το 2017.

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
pan_0298.jpg

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το kariera.gr, το μεγαλύτερο website για την εργασία στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το Τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, διεξήγαγαν την έρευνα Καριέρα και Γενιά Υ, τη μεγαλύτερη εργασιακή έρευνα για τους νέους σε χώρα της Ευρώπης, και τα αποτελέσματα αυτής έφεραν τη Lidl Eλλάς ανάμεσα στους 10 πρώτους Eργοδότες επιλογής για το 2017.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι υποψήφιοι ανέδειξαν τη Lidl Eλλάς στη θέση αυτή με δική τους πρωτοβουλία, χωρίς η ίδια η εταιρεία να έχει λάβει συμμετοχή στην έρευνα. Αυτό κάνει τους ανθρώπους της Lidl Eλλάς ιδιαίτερα περήφανους και τους δίνει ώθηση να συνεχίσουν τις επιτυχημένες Employer Branding δράσεις τους.

H τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και το βραβείο παρέλαβαν η Νικολέττα Κολομπούρδα, Member of the Board, HR και ο Τομέας Recruiting.
Για τη διάκριση της εταιρίας στους επιθυμητούς εργοδότες η Νικολέττα Κολομπούρδα δήλωσε: «Διατηρώντας και φέτος τον τίτλο του "Top Employer", στόχος μας είναι να επαναφέρουμε την εμπιστοσύνη των υποψηφίων στην ελληνική αγορά εργασίας, να αναδείξουμε τα ταλέντα των ανθρώπων μας και να τους δώσουμε την ευκαιρία να αναπτυχθούν μαζί μας, σε συνθήκες αντάξιες των δεξιοτήτων τους».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ