Market

Ανακοίνωση προληπτικής ανάκλησης προϊόντος από την Intersport

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
41823-88505.jpg

 Η INTERSPORT Athletics A.E.E. ανακοινώνει πως προχωρά άμεσα σε προληπτική ανάκληση και τεχνικό έλεγχο των ακόλουθων προϊόντων, τα οποία διέθετε μέχρι σήμερα στα καταστήματά της:

FIREFLY X500 (Κωδικός προϊόντος 2110006241)

FIREFLY X700 (Κωδικός προϊόντος 2110006242)

FIREFLY F500 (Κωδικός προϊόντος 2110006245)

Τα ανωτέρω προϊόντα ανήκουν στην κατηγορία Inline (πατίνια) και σε μικρό αριθμό τους, που έχει πωληθεί από καταστήματα INTERSPORT σε χώρες εκτός Ελλάδος, έχει παρατηρηθεί κατασκευαστικό ελάττωμα, το οποίο ενδεχομένως να προκαλέσει αστάθεια κατά τη χρήση τους. Σημειώνεται πως μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί στην INTERSPORT κάποιο ατύχημα εξαιτίας τεχνικού ελαττώματος κάποιου από τα παραπάνω προϊόντα.

Για προληπτικούς λόγους, η INTERSPORT Athletics Α.Ε.Ε. συστήνει τους καταναλωτές που έχουν ήδη αποκτήσει κάποιο από τα προϊόντα αυτά να μην το χρησιμοποιήσουν και να το επιστρέψουν σε οποιοδήποτε κατάστημα INTERSPORT, προσκομίζοντας τη σχετική απόδειξη αγοράς του, ώστε να τους επιστραφούν εξ’ ολοκλήρου τα χρήματά τους ή να αποκτήσουν, σε αντικατάστασή του, κάποιο άλλο προϊόν ίσης λιανικής αξίας.

Τέλος, η INTERSPORT Athletics Α.Ε.Ε., μέλος του Ομίλου FOURLIS, βεβαιώνει τους καταναλωτές πως η καταλληλότητα, η τεχνική αρτιότητα και η άριστη σχέση ποιότητας και τιμής για τα προϊόντα που διαθέτει μέσω των καταστημάτων της αποτελεί μία από τις βασικές αξίες της εταιρικής της φιλοσοφίας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ