Market

Ένα διαφορετικό πάρτι με άρωμα VIDAL

Mας άλλαξε τη διάθεση

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
vidal_party_allaxte_diathesi_3.jpg

Το VIDAL, το αγαπημένο αφρόλουτρο όλης της οικογένειας, υποδέχτηκε εκπροσώπους από τα μεγαλύτερα περιοδικά, portals & blogs σε μία άκρως διασκεδαστική εκδήλωση, με κύριο στόχο να «Αλλάξουμε διάθεση... με το VIDAL», όπως προτρέπει και νέα του καμπάνια!

Αφορμή για την ημέρα αυτή, αποτέλεσαν τα δύο νέα αρώματα που προστέθηκαν στην γκάμα του VIDAL, το Vidal Almond & Karitè* και το Vidal Hydra Pure**.

vidal_party_allaxte_diathesi_4.jpg

Το «ραντεβού» ορίστηκε για το Marlin’s House, έναν ιδιαίτερο παιδότοπο, και από τις 12:00 ξεκίνησαν οι πρώτοι καλεσμένοι να καταφθάνουν. Η επιλογή του χώρου δεν έγινε φυσικά τυχαία, μιας και σκοπός του VIDAL ήταν να δημιουργήσει ένα πάρτι, ικανό να αλλάξει τη διάθεση, και τι πιο όμορφο από ένα πάρτι που θα μας γύριζε στην παιδική μας ηλικία!

Οι καλεσμένοι συγκεντρώθηκαν και, αφού απόλαυσαν τον καφέ τους παρέα με αγαπημένους φίλους και συνεργάτες, παρακολούθησαν μία μικρή παρουσίαση του προϊόντος και των δύο νέων αρωμάτων. Με την ολοκλήρωση της παρουσίασης αυτής, αποκαλύφθηκε και η μεγάλη έκπληξη! Μία μπανιέρα – καραόκε περίμενε τους καλεσμένους για να ξεδιπλώσουν τις φωνητικές, και όχι μόνο, δυνατότητές τους. Αφήνοντας πίσω τον πρώτο ενδοιασμό, έπιασαν το ιδιαίτερο μικρόφωνο και επέλεξαν το τραγούδι που θα ήθελαν να ερμηνεύσουν. Τα ντουέτα αλλά και τα girl bands δεν έλειψαν, απογειώνοντας τη διασκέδαση.

vidal_party_allaxte_diathesi_5.jpg

Η ολοκλήρωση του πάρτι τους βρήκε όλους με ένα πλατύ χαμόγελο και τη δύναμη να συνεχίζουν την ημέρα τους. Γιατί, το VIDAL μπορεί να μας αλλάξει τη διάθεση με τον δικό του, μοναδικό, τρόπο!

*Το VIDAL Almond & Karitè, ένας συνδυασμός αμυγδαλέλαιου και sea butter, θα αποτελέσει τη Νο1 επιλογή όλων όσοι αγαπούν τις «γλυκιές» και «ζεστές» μυρωδιές! Η σύνθεσή του είναι ικανή να ξυπνήσει τις αισθήσεις, ενώ παράλληλα να προσφέρει στιγμές απόλαυσης. Η ανάλαφρη αίσθηση που προσφέρει, σε συνδυασμό με την ενυδάτωση, θα σας συντροφεύσουν από το πρώτο πρωινό ντους της αναζωογόνησης έως το τελευταίο της χαλάρωσης.

**Το VIDAL Hydra Pure περιέχει μία μοναδικά πρωτοπόρα φόρμουλα, μιας και το βασικό συστατικό του είναι το Micellar Water, ένα ευεργετικό νερό με απαλή υφή και μοναδικές καθαριστικές ιδιότητες, που χρησιμοποιείται για πρώτη φορά σε αφρόλουτρο. Η ελαφριά του υφή και το δροσερό άρωμα λουλουδιών μπορεί να σας αλλάξει τη διάθεση, αφού θα σας συντροφεύσει καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, προσφέροντάς σας μία μοναδική αίσθηση φρεσκάδας!

Τα δύο νέα προϊόντα VIDAL, όπως άλλωστε και όλη η σειρά της οικογένειας VIDAL που αποτελείται από αφρόλουτρα, αφροντούς και σαπούνι για τα χέρια, χαρακτηρίζονται από την απαλή υφή, την υπο-αλλεργική τους σύνθεση, τη βαθιά καθαριότητα, την ενυδάτωση που χαρίζουν στην επιδερμίδα.

Δοκιμάστε το VIDAL Hydra Pure και το VIDAL Almond & Karitè και αλλάξτε διάθεση…

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ