Market

Η ACS μεγάλος χορηγός στο συνέδριο της eCommerce Expo 2017

Στηρίζοντας τις μεγάλες συναντήσεις της αγοράς eCommerce, η ACS θα δώσει το παρόν ως Μεγάλος Χορηγός στη διήμερη έκθεση eCommerce Expo, που θα λάβει χώρα στο Ζάππειο Μέγαρο στις 25-26/11/17.

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η ACS μεγάλος χορηγός στο συνέδριο της eCommerce Expo 2017

Παράλληλα, στο πλαίσιο των νέων υπηρεσιών και σύγχρονων λύσεων που υλοποιεί για τις ανάγκες των ηλεκτρονικών καταστημάτων, η εταιρεία πρόκειται να παρουσιάσει στο σχετικό συνέδριο (την Κυριακή 26/11, στην ενότητα «Εξωστρέφεια») τις νέες οικονομικές υπηρεσίες εξαγωγών «ACS EU Economy» και «ACS Cyprus Economy», εστιάζοντας τόσο στο μεγάλο όφελος της οικονομίας, όσο και στην ευκολία που προσφέρει η ηλεκτρονική ενημέρωση για την παράδοση κάθε αποστολής – οφέλη τα οποία αποκομίζουν τόσο τα e-shop, όσο και ο πελάτης-παραλήπτης.

Συγκεκριμένα, οι υπηρεσίες ACS EU & Cyprus Economy αποτελούν την πλέον συμφέρουσα "low-cost" επιλογή για την αποστολή δεμάτων από 1kg έως 40kg, οδικώς προς τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ακτοπλοϊκώς προς την Κύπρο, με τιμές έως και 70% φθηνότερα σε σχέση με τις χρεώσεις της ταχυδρομικής αγοράς. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν περισσότερες πληροφορίες στο σχετικό video και στο τηλέφωνο Εξυπηρέτησης Πελατών ACS 2108190000.

Οικονομικές Υπηρεσίες Εξωτερικού ACS "EU & CYPRUS Economy" [2017]

Τέλος, σημειώνεται ότι η επίσκεψη στην έκθεση είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται ηλεκτρονική προεγγραφή στο site, ενώ η αγορά εισιτηρίων για την παρακολούθηση του συνεδρίου γίνεται στη σελίδα εδώ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ