Market

Ζήστε μία μοναδική βραδιά σαν... αληθινοί Μεξικάνοι

Κυριακή 26 Νοεμβρίου, το Amigos Νέας Σμύρνης γιορτάζει 10 χρόνια αυθεντικής μεξικάνικης εμπειρίας και γιορτάζει με μια ξεχωριστή fiesta γεμάτη πολλές εκπλήξεις και δώρα.

Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το Amigos Νέας Σμύρνης συμπληρώνει 10 χρόνια ενός μαγευτικού ταξιδιού στις γεύσεις, στα αρώματα αλλά και στην κουλτούρα της χώρας της Tequila, του Μεξικού!

Συμπληρώνει 10 χρόνια αυθεντικής μεξικάνικης εμπειρίας και το γιορτάζει με μια ξεχωριστή fiesta, όπου όλοι θα «ζήσουν σαν... αληθινοί Μεξικάνοι»!

Κυριακή 26 Νοεμβρίου, λίγο μετά τις 9:00 το βράδυ, ξεκινάει ένα ξέφρενο party με πολλές... μεξικάνικες εκπλήξεις και δώρα!

Αυτό το βράδυ, η μεξικάνικη μπάντα των Amigos θα σας κάνει να «ζήσετε σαν Μεξικάνοι» με πολύ live latin μουσική, με τον Tsiago, την Anastasia και την ομάδα με τους επαγγελματίες χορευτές να σας καθοδηγούν στα βήματα της salsa, ενώ η αγαπημένη σας Tequila Jose Cuervo θα φροντίζει να «πίνετε σαν Μεξικάνοι» την καλύτερη μαργαρίτα της πόλης!

Παράλληλα οι «Amigos» των social media θα έχουν την ευκαιρία, ψηφίζοντας στη σελίδα των Amigos στο Facebook το καλύτερο πιάτο που έχουν δοκιμάσει στο Amigos της Νέας Σμύρνης, να κερδίσουν το δικό τους τραπέζι για 2 άτομα όπου «θα τρώνε σαν Μεξικάνοι» για 10 ημέρες, δωρεάν! 

Amigos Mexican restaurants bar
Mεγ. Αλεξάνδρου 70, Νέα Σμύρνη, 2109332220
Kύπρου 65Α, Γλυφάδα, 2108983167