Market

Το Τυροκομείο Κωσταρέλου κάνει την καθημερινότητα νοστιμότερη

Σνακ α λα ελληνικά

Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Για να κάνετε την καθημερινότητά σας νοστιμότερη, ανανεώστε τις διατροφικές συνήθειες με σπιτικά σάντουιτς, με τα τυριά του Τυροκομείου Κωσταρέλου.

Παράγουν καθημερινά περισσότερα από 20 τυροκομικά προϊόντα υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας, με βάση το φρέσκο ελληνικό γάλα, κατσικίσιο ή και πρόβειο. Με δυο φέτες καλό ψωμί και συνδυάζοντας με απλά υλικά τα παραδοσιακά τυριά, φτιάξτε σάντουιτς για το διάλειμμα στη δουλειά.

Η βραβευμένη του βαρελίσια φέτα, σκληρή - ή πλούσια μαλακή που απλώνεται στο ψωμί, ή μεστή 12μηνης ωρίμανσης, χρειάζεται μόνο ελαιόλαδο και ρίγανη.

Το ελαφρώς πικάντικο κεφαλοτύρι ταιριάζει απόλυτα με λίγο πιπέρι και φρέσκια ρόκα, η ώριμη γραβιέρα θέλει μέλι ή μαρμελάδα με σύκο.

Το στραγγιστό γιαούρτι, κατσικίσιο ή πρόβειο, πλήρες ή ελαφρύ με 2% λιπαρά και υπέροχη απαλή υφή, προτείνεται, εκτός από το πρωινό, ως μια εξαιρετική σος για τα σάντουιτς, εμπλουτισμένη με λαχανικά ή μπαχαρικά και ελαιόλαδο, ή και σκέτο, για ακόμα μεγαλύτερη φρεσκάδα. 

Πάρτε μαζί σας στο γραφείο ένα ρυζόγαλο, που φτιάχνεται ακόμα με τη συνταγή της γιαγιάς του, ή απολαύστε χωρίς τύψεις το γλύκισμα της μέρας: μια πυκνή σε γεύση κρέμα σοκολάτας ή βανίλιας. 

Για έμπνευση και περισσότερες νόστιμες ιδέες επισκεφθείτε τα καταστήματά του. Με επτά σημεία στην Αττική, έχετε πρόσβαση σε όλα τα τυροκομικά παραγωγής του, σε διαλεγμένα αλλαντικά και σε επιλεγμένα προϊόντα μικρών παραγωγών από όλη την Ελλάδα.

Για τους κατοίκους του κέντρου, λειτουργεί υπηρεσία delivery (Δευτέρα έως Σάββατο, 10.00-18.00) για να απολαύσετε στο σπίτι ή στο γραφείο τις δικές του ξεχωριστές προτάσεις σε σάντουιτς που παρασκευάζονται καθημερινά στο κατάστημα στο Κολωνάκι.

Δοκιμάστε το κολατσιό με τα εκλεκτά προϊόντα του οικογενειακού Τυροκομείου Κωσταρέλου, τα οποία παράγουμε με την ίδια συνέπεια και ποιότητα από το 1937.

Πατρ. Ιωακείμ 30-32 Κολωνάκι, www.kostarelos.gr