Market

2 νέες διακρίσεις κατέκτησε η Lidl Hellas

Στα Hr Awards 2017

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δύο νέες διακρίσεις κατέκτησε η Lidl Hellas στα HR Awards 2017
Δύο νέες διακρίσεις κατέκτησε η Lidl Hellas στα HR Awards 2017

Δύο νέες διακρίσεις κατέκτησε η Lidl Eλλάς, την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου στα HR Awards 2017, το θεσμό που επιβραβεύει και αναδεικνύει τις πρωτοβουλίες και τις πρακτικές της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού:

1) Learning & Development
Excellence in Leadership Development
Η Υγεία Μας Είναι Σημαντική, Εμείς το Ξέρουμε: Εκπαιδεύσεις Στελεχών σε Αντιμετώπιση Ακραίων Καταστάσεων και Πρώτες Βοήθειες
BRONZE

2. Talent & Performance Management
Best Employee Engagement Strategy
Lidl League
BRONZE

Όσο μεγαλώνει το πλήθος των εργαζομένων μιας επιχείρησης και η γεωγραφική της εξάπλωση, αυξάνουν οι πιθανότητες εμφάνισης έκτακτων θεμάτων που μπορεί να αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι σε επίπεδο υγείας ή ψυχολογικό επίπεδο.
Έτσι, η Lidl αποφάσισε να υλοποιήσει μια βασική εκπαίδευση στη διαχείριση ακραίων καταστάσεων, για να μπορέσει να προβεί σε άμεσες κινήσεις όπου χρειάζεται και να στηρίξει μακροπρόθεσμα τις ομάδες της.

Tα τελευταία χρόνια, αναπτύσσει μια σειρά από δράσεις, στο πλαίσιο του προγράμματος «Είμαι Υγιής, Εργάζομαι Ασφαλής», για την προαγωγή της υγείας και της ευεξίας των ανθρώπων της και την ενίσχυση της δέσμευσης, που περιλαμβάνουν και αθλητικές δραστηριότητες. Έτσι λοιπόν οργάνωσε το δικό της ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα Lidl League 2017, φυσικά, με τη συμμετοχή των εργαζόμενων της τόσο από την Ελλάδα όσο και από χώρες του εξωτερικού!

2 νέες διακρίσεις κατέκτησε η Lidl Hellas
LIDL HELLAS

Η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων σε κάθε κατηγορία πραγματοποιήθηκε μέσω του online συστήματος αξιολόγησης από τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής και τα βραβεία που δόθηκαν προέρχονται από τη βαθμολογία που συγκέντρωσε η κάθε υποψηφιότητα.

Η οικογένεια της Lidl Hellas είναι σημαντική για την εταιρεία, θέτει τους συνεργάτες της σε προτεραιότητα και δεσμεύεται να συνεχίσει και στο μέλλον προς αυτήν την κατεύθυνση, προσφέροντάς τους καθημερινά ένα ελκυστικό εργασιακό περιβάλλον.

Περισσότερα εδώ.
facebooktwitterinstagramlinkedinyoutube

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ