Market

Αντιηλιακά Προϊόντα Cien Sun

Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

27375 Cien Sun Αντιηλιακή κρέμα LSF 50 για παιδιά

Η αντιηλιακή αδιάβροχη κρέμα Cien Sun παρέχει υψηλή και ισορροπημένη προστασία της παιδικής επιδερμίδας από τις ακτίνες του ηλίου UVA και UVB. Με τη φροντίδα της βιταμίνης Ε, η αντιηλιακή κρέμα Cien Sun βοηθάει την επιδερμίδα να διατηρήσει την υγρασία της, παράλληλα αποτρέπει τη ζημιά που προκαλείται από τον ήλιο στην ευαίσθητη παιδική επιδερμίδα και παρέχει στο παιδί σας μια απαλή φροντίδα. Με δείκτη προστασίας LSF 50 είναι κατάλληλη για λευκές παιδικές επιδερμίδες που δεν έχουν εκτεθεί στην ηλιακή ακτινοβολία.

n

65110 Cien Sun διαφανές αντιηλιακό σπρέι LSF 20

Το διαφανές αδιάβροχο αντιηλιακό Cien Sun σπρέι παρέχει άμεση προστασία από τα ηλιακά εγκαύματα και δρα κατά της πρόωρης γήρανσης της επιδερμίδας, που προκαλείται από την υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία, μέσω ενός ισορροπημένου φίλτρου ευρέως φάσματος UVA /UVB. Παράλληλα, οι ευεργετικές ικανότητες της βιταμίνης Ε βοηθούν την επιδερμίδα να διατηρήσει την υγρασία της. Η απαλή σύνθεση του διαφανούς Cien Sun σπρέι απορροφάται γρήγορα, δεν κολλάει και δεν αφήνει άσπρα υπολείμματα στην επιδερμίδα.

n

88319 Cien After Sun Balsam

H κρέμα Cien After Sun Balsam καταπραΰνει και δροσίζει την ταλαιπωρημένη από τον ήλιο επιδερμίδα και χαρίζει μια ιδιαίτερα ενυδατική δράση. Απορροφάται γρήγορα και διατηρεί την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Είναι κατάλληλη για ένα ελκυστικό ομοιόμορφο μαύρισμα διαρκείας.

n

27363 Cien Sun Αντιηλιακή κρέμα Anti- Age LSF 25

Η αντιηλιακή αδιάβροχη κρέμα Cien Sun Anti- Age με μεσαίο δείκτη προστασίας LSF 25 είναι κατάλληλη για να προστατέψει άμεσα την επιδερμίδα σας από την πρόωρη γήρανση ενώ βοηθά παράλληλα το δέρμα σας να διατηρήσει την υγρασία του. Διατίθεται σε πρακτική συσκευασία και ενδείκνυται για κανονικές, μη μαυρισμένες επιδερμίδες.

n