Market

Συνεργασία “Vellios School Of Art” και Παπασωτηρίου

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
39900-85152.jpg

Το “VELLIOS SCHOOL OF ART” εμπνέεται μέσα από το αφιέρωμα ΜΗΝΑΣ EΛΛΗΝΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ DESIGN και το βιβλίο ως όχημα στην κατάκτηση της γνώσης, σχεδιάζει και υλοποιεί 2 κεντρικές βιτρίνες του βιβλιοπωλείου “Παπασωτηρίου ” στην οδό Πανεπιστημίου 37.

n

Το “VELLIOS SCHOOL OF ART” έχοντας ως κατεύθυνση τις Καλές και Εφαρμοσμένες Τέχνες, και αναγνωρίζοντας τη δύναμη της Οπτικής Επικοινωνίας στη Διακόσμηση Βιτρινών και των Επαγγελματικών Χώρων, βάζει ‘την Τέχνη του’ και δημιουργεί βιτρίνες με εικαστικό χαρακτήρα. Σπουδαστές και ομάδα καθηγητών με τους Δημήτρη Καλυβιώτη, Χρύσα Κορκού-Κουρή και Πόπη Αναστούλη, ταξιδεύουν τον θεατή σε ένα μαγικό «βιβλιοτοπίο», προβάλλοντας με εντυπωσιακό τρόπο σημαντικά βιβλία Ελλήνων δημιουργών, όπως των Αναστασία Τεντοκάλη & Beetroot, Designers United, Βαγγέλη Χατζηθεοδώρου, Greekinfographics, καθώς και των σπουδαίων καλλιτεχνών και μελών της Ακαδημαϊκής Επιτροπής του “VELLIOS SCHOOL OF ART”, Δημήτρη Αρβανίτη και Τάκη Κατσουλίδη.

Το ειδικό αφιέρωμα στα βιβλία Γραφιστικής Ελλήνων δημιουργών συνοδεύεται με πρόγραμμα διαλέξεων, παρουσιάσεων και μόνιμη έκθεση έργων από ελληνικά βιβλία DESIGN. Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Ένωσης Γραφιστών.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ