Market

Η Άνοιξη στα Simply έχει πολύ ωραία γεύση

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
39881-85108.jpg

Ο καιρός έφτιαξε για τα καλά, τα πρώτα τραπέζια βγήκαν στις βεράντες και τους κήπους, οι παρέες άρχισαν ήδη να μαζεύονται και η όρεξη χτυπάει κόκκινα. Τα Simply Burgers δεν θα μπορούσαν να διαλέξουν καλύτερη εποχή για να παρουσιάσουν τις καινούργιες τους προτάσεις.

Το Memphis για αρχή. Που αν δεν το έχετε ήδη δοκιμάσει χάνετε. Μπιφτέκι από 100% φρέσκο μοσχαρίσιο κιμά, μαζί με τυρί cheddar, bacon, τραγανά onion rings, μαρούλι και την υπέροχη, νέα Sweet bourbon sauce. Θυμηθείτε μας, θα γλύφετε και τα δάχτυλα σας.

Κι επειδή η Sweet bourbon sauce είναι πολύ ωραία για να τη χαίρονται αποκλειστικά οι φίλοι των burgers, τώρα μπορείτε να την απολαύσετε και στα δύο νέα main dishes των Simply.

Sweet bourbon Pork Chop με επιλεγμένη και καλοψημένη χοιρινή μπριζόλα και Sweet bourbon Chicken Fillet με ζουμερό φιλέτο κοτόπουλο.

Αν τώρα ψάχνετε για κάτι πιο ελαφρύ, μπορείτε πάντα να παραγγείλετε τα νέα πιάτα με τη νέα, φρέσκια και ελαφριά, honey & lemon sauce, με λεμόνι, δενδρολίβανο και αγνό Ελληνικό μέλι. Τελείως ανοιξιάτικη γεύση

Τι άλλο να ζητήσει κανείς; Ένα γλυκό ίσως; Και γι’ αυτό, κάτι ετοιμάζουν εκεί στα Simply. Περιμένουμε με αγωνία.

Στο simplyburgers.gr και στο 18380.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ