Market

Οι διάσημοι φίλοι της Kiehl’s έγιναν Πωλητές για μια Μέρα

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
39877-85103.jpg

Με αφορμή το άνοιγμα του 5ου σημείου πώλησης, στο Hondos Center Kifisia (Κολοκοτρώνη 3, Κηφισιά), η Kiehl’s κάλεσε το απόγευμα της Τρίτης 23 Απριλίου τους διάσημους φίλους της μάρκας να υποδυθούν τους πωλητές για καλό σκοπό.

Με παρουσία τους τίμησαν και έδειξαν την ευαισθησία τους οι: Παναγιώτης Μπουγιούρης, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, Αλέξανδρος Χριστόπουλος, Αφροδίτη Σημίτη, Freaky Fortune, Αλεξ Κάβδας, Deux Ηommes που βρέθηκαν στο stand της Κiehl’s στο Hondos Center Κifisia και υποδύθηκαν με επιτυχία τον ρόλο του πωλητή προϊόντων για ακόμα μεγαλύτερες πωλήσεις!

Έτσι, μέσα σε 3 ώρες, συγκεντρώθηκε το ποσό των €2.156, το οποίο θα δοθεί στην Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Μέριμνα» (www.merimna.org.gr) που έχει ως κύριο σκοπό της τη φροντίδα παιδιών και οικογενειών που αντιμετωπίζουν μια σοβαρή αρρώστια, μια απώλεια ή το θάνατο. Τέτοιου είδους κινήσεις από τους έλληνες celebrities αφενός αποδεικνύουν την ανθρώπινη ευαισθησία τους και αφετέρου αντανακλούν τις αξίες της Kiehl’s, επιβεβαιώνοντας ακόμη μια φορά ότι δεν αποτελεί απλά άλλη μια μάρκα καλλυντικών, αλλά μια εταιρεία με σημαντικό κοινωνικό έργο.

Tη μουσική επιμέλεια του event ανέλαβε ο Join Radio (joinradio.gr) και οι μουσικοί παραγωγοί: Άννα Αναστασίου, Γιώργος Σεράγος, DJ Speerit.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ