Market

Το Whiskas φροντίζει την αληθινή φύση της γάτας σας

Από την Τρίτη 19 Μαρτίου

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
39619-84613.jpg

Από την Τρίτη 19 Μαρτίου, η νέα τηλεοπτική καμπάνια του Whiskas® βρίσκεται στον αέρα και προκαλεί το ενδιαφέρον του κοινού, αναδεικνύοντας με εντυπωσιακό τρόπο ότι οι μικρές γάτες έχουν τα ίδια ένστικτα με τις μεγάλες…

Στη νέα καμπάνια του Whiskas® με ονομασία «Snow Leopard» μια επιβλητική λεοπάρδαλη επιδεικνύει τη γνώριμη σε εμάς συμπεριφορά των αιλουροειδών και στη συνέχεια μεταμορφώνεται σε γάτα που επιστρέφει στο ζεστό σπίτι της ιδιοκτήτριάς της για να δεχτεί τα χάδια της και τη γευστική απόλαυση που της προσφέρουν τα προϊόντα Whiskas®. Η μεταμόρφωση της λεοπάρδαλης σε γάτα αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο ότι μέσα σε κάθε μικρή γάτα κρύβεται μια «μεγάλη»!

Το Whiskas γνωρίζει ότι οι γάτες παρά την ανεξαρτησία τους χρειάζονται την ανθρώπινη φροντίδα, γι’ αυτό τα φακελάκια Whiskas καλύπτουν τις διατροφικές ανάγκες της γάτας σας ικανοποιώντας παράλληλα τις ιδιαίτερες γευστικές της απαιτήσεις. Τα γυρίσματα του διαφημιστικού σποτ έγιναν στις ΗΠΑ όπου συμμετείχαν δύο λεοπαρδάλεις και τέσσερις γάτες, σύμφωνα με τις προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας του οργανισμού USDA Animal Welfare.

Για περισσότερες πληροφορίες: Χαρά Γκίνη Τηλ. 210 7259500 (εσωτ.:108) Fax 210 7259501 hgini@oneteam.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ