Market

Amstel Radler: Νέα μπίρα με χυμό λεμόνι από την Αθηναϊκή Ζυθοποιία

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
36497-79179.gif

Την Amstel Radler, μία νέα μπίρα με χυμό λεμόνι, κυκλοφόρησε πρόσφατα η Αθηναϊκή Ζυθοποιία, εγκαινιάζοντας μία νέα κατηγορία μπίρας στην Ελλάδα. Με την Amstel Radler, η Αθηναϊκή Ζυθοποιία επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της για επένδυση στην καινοτομία και, παράλληλα, ενισχύει τη θέση της στην αγορά, εμπλουτίζοντας περαιτέρω την μεγάλη γκάμα μαρκών της. Η κυκλοφορία του νέου προϊόντος αποτελεί μία ακόμα απόδειξη ότι η Αθηναϊκή Ζυθοποιία συνεχίζει να στηρίζει δυναμικά την ελληνική αγορά και τον Έλληνα καταναλωτή, διευρύνοντας τις επιλογές του.

n

Η Amstel Radler παράγεται στην Ελλάδα και είναι αποτέλεσμα του συνδυασμού της αξεπέραστης γεύσης της Amstel με την δροσιά του χυμού λεμονιού. Η Amstel Radler πίνεται παγωμένη, περιέχει 2% αλκοόλ και έχει φυσικά θολή όψη λόγω της ανάμειξης της μπίρας Amstel με το χυμό λεμονιού. Πρόκειται για μία πρωτοποριακή πρόταση στην απόλαυση της μπίρας που έρχεται να «ξεδιψάσει» ευχάριστα τους καταναλωτές, χαρίζοντάς τους μία διπλά δροσιστική, διπλά απολαυστική γεύση που δεν έχουν δοκιμάσει ξανά!

Η Amstel Radler παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στους επαγγελματίες εστίασης και το κοινό στην έκθεση HO.RE.CA 2013, κερδίζοντας τα πιο θετικά σχόλια για να ξεκινήσει το ταξίδι της στην ελληνική αγορά!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ