Market

Η Nike Basketball παρουσιάζει την νέα ταινία "Count on Kobe"

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
34323-75605.jpg

Η ταινία αναδεικνύει την απαράμιλλη συνέπεια και τη δέσμευση του διάσημου αστέρα προς το παιχνίδι. Ορισμένα πράγματα σε αυτήν τη ζωή θεωρούνται σίγουρα. Ο ήλιος θα ανατείλει. Η βροχή θα πέσει.O Kobe Bryant θα κυριαρχήσει στο γήπεδο του μπάσκετ. Αυτό είναι το σκεπτικό της νέας ταινίας "Count on Kobe" της Nike Basketball. Η ταινία περιλαμβάνει εντυπωσιακές εικόνες που συνδυάζονται με πλάνα του Bryant τα οποία επιδεικνύουν την απαράμιλλη ορμητικότητα, την τεχνική και τη δέσμευση ενός από τους πιο αφοσιωμένους παίκτες όλων των εποχών.

"Ξεκινώ κάθε μέρα με την επιθυμία να είμαι ο καλύτερος και έχω δεσμευτεί να κάνω οτιδήποτε χρειαστεί για να κερδίζω και να είμαι ατρόμητος μέσα στο γήπεδο" λέει ο Bryant. "Θέλω να είμαι ο παίκτης στον οποίο μπορούν να βασίζονται οι συμπαίκτες μου και οι φίλαθλοι, κάθε μέρα." Οι εικόνες στην ταινία δεν αναδεικνύουν μόνο την τεχνική του Bryant μέσα στο γήπεδο, αλλά όλες τις πλευρές του δικού του κόσμου του μπάσκετ – από την προπόνησή του και την προετοιμασία του για την ημέρα του αγώνα έως και τα υποδήματά του.n

Βλέπουμε εικόνες από το πρόγραμμα προπόνησής του, το γεύμα του πριν τον αγώνα, αλλά και το KOBE 8 SYSTEM – το πιο ελαφρύ και χαμηλό υπόδημα υψηλών επιδόσεων που έχει φορέσει έως σήμερα. Το μήνυμα που κρύβεται πίσω από όλα αυτά είναι το εξής: Μετά από 17 χρόνια στο άθλημα, η επιθυμία του Bryant να κυριαρχεί και να βελτιώνει διαρκώς τον τρόπο που παίζει είναι κομμάτι της φυσικής εξέλιξης των πραγμάτων. Έτσι ήταν ανέκαθεν. Έτσι είναι σήμερα. Έτσι θα είναι πάντα.

Δείτε το σχετικό video εδώ. Επισκεφθείτε εδώ για επιπλέον πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό και παρακολουθείστε στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της Nike.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ