Market

Η Stihl Ελλάδος ταξιδεύει στην Αμερική

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
33308-73864.jpg

Η ANDREAS STIHL AE θέλοντας να γιορτάσει την επίτευξη των στόχων της για το 2012, πραγματοποίησε ένα 8ήμερο ταξίδι στην μακρινή Αμερική. Εκπρόσωποι της εταιρείας με την παρουσία του Γενικού διευθυντή της STIHL Ελλάδος Κο Ηλία Ραβάνη, συνόδευσαν σε αυτό το ταξίδι τους 30 επίσημους αντιπρόσωπους STIHL & VIKING από όλη την Ελλάδα οι οποίοι μεταξύ άλλων συνέβαλαν σημαντικά, σε μια δύσκολη χρονιά, στην επίτευξη των καλών αποτελεσμάτων της εταιρείας. Το ταξίδι ξεκίνησε στις 10 Δεκεμβρίου και ολοκληρώθηκε στις 18 Δεκεμβρίου 2012.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δουν τις άψογα οργανωμένες εγκαταστάσεις του εργοστασίου της STIHL στη Βιρτζίνια και να απολαύσουν την θερμή υποδοχή και την άριστη φιλοξενία των υπευθύνων του εργοστασίου.

Ακολούθησε 2ήμερη παραμονή στο Orlando όπου και έγιναν όλοι και πάλι παιδιά και ανακάλυψαν τη μαγεία της 7ης τέχνης στο θεματικό πάρκο των UNIVERSAL STUDIOS.

Και το ταξίδι συνεχίστηκε στο κοσμοπολίτικο Μαϊάμι, τη διασημότερη παραλία της Αμερικής με τα πολυτελή γιοτ, τη λεωφόρο των πλουσίων “Brickell”, την μικρή Αβάνα και τέλος τη λίμνη Everglades που θα μείνει αξέχαστη σε όλους αφού επιβιβάστηκαν σε airboats και είδανε από κοντά …… κροκόδειλους και αλιγάτορες!

Το ταξίδι τελείωσε με δύο τεράστιες λευκές λιμουζίνες να περιμένουν έξω από το ξενοδοχείο για να μεταφέρουν τους συμμετέχοντες στο αεροδρόμιο.

Η καλή διάθεση όλων και η ζεστή παρέα που δημιουργήθηκε εξασφάλισε ένα ξεχωριστό υπερατλαντικό ταξίδι γεμάτο κέφι, διασκέδαση, όμορφες στιγμές και απίστευτες εμπειρίες και όλοι έδωσαν ραντεβού για το επόμενο ταξίδι της εταιρείας…

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ