Market

Στη Βιοκαρπέτ και τρελές εκπτώσεις και 50 δόσεις

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ονειρεύεστε τις κρύες μέρες του χειμώνα τη ζεστασιά ενός καινούργιου χαλιού στο σπίτι σας, αλλά τα οικονομικά σας δεν βγαίνουν? Χαλαρώστε! Η Βιοκαρπέτ φέτος στις χειμωνιάτικες εκπτώσεις σας σκέφτηκε διπλά:

Για πρώτη φορά, κάνει και τρελές εκπτώσεις και δίνει τη δυνατότητα 50 άτοκων δόσεων! Σωστά διαβάσατε και τα δύο μαζί! Έτσι μπορεί να γίνει δικό σας :

Με €12 το μήνα ένα ονειρεμένο χειροποίητο Περσικό χαλί αξίας €2040 τώρα στην τιμή των €600 μόνο!

Η φετινή συλλογή έχει τα ωραιότερα χαλιά όλου του κόσμου από την Περσία, το Αφγανιστάν, την Ινδία, χειροποίητα, κλασσικά και μοντέρνα, παιδικά για όλα τα γούστα: Αποκτήστε μοντέρνο χαλί φετινής collection τώρα μόνο με €100 όλο το χαλί!

Κι αν η επιλογή σας είναι made in Greece: Αποκτήστε μαζί 2 απίθανα ολόμαλλα χαλιά ελληνικής παραγωγής 2μΧ2,5μ, πολλών χιλιάδων κόμπων με ανεξίτηλα χρώματα και μαλλί top Νέας Ζηλανδίας, με €13 το μήνα!

Οι ευκαιρίες δεν τέλειωσαν. Βρείτε το ένθετο έντυπο της Βιοκαρπέτ στις Κυριακάτικες εφημερίδες, φέρτε το κουπόνι της τελευταίας σελίδας και μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε μία από τις 20 δωροεπιταγές €500! Ακόμα, ρωτήστε για τη νέα υπηρεσία φύλαξης και καθαρισμού χαλιών. Μην περιμένετε να εξαντληθούν οι ευκαιρίες. 31 καταστήματα Βιοκαρπέτ, σας περιμένουν.

Έδρα: 5ο χλμ. Εθνικής οδού  Λαρίσης - Αθηνών, 411 10 Λάρισα, τηλ.: 2410688 688

e-mail: info@biokarpet.gr, site: www.biokarpet.gr