Market

Cardhu: Τρία νέα μέλη έρχονται να εμπλουτίσουν την γενναιόδωρη οικογένεια

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
33047-73429.jpg

Η οικογένεια του Cardhu, του γενναιόδωρου single malt whisky μεγαλώνει! Το Cardhu προέρχεται από ένα από τα παλαιότερα αποστακτήρια του Speyside, που βρίσκεται στις παρυφές δίπλα στον ποταµό Spey εδώ και διακόσια χρόνια.

Στο πλέον επιτυχημένο 12 ετών Cardhu, προστίθενται τρία νέα ξεχωριστά single malt whiskies με μοναδικές γεύσεις και αρώματα, ιδανικά για να τα μοιραστείτε με τους φίλους σας μεταμορφώνοντας και κάνοντας ξεχωριστή κάθε στιγµή που τα απολαμβάνετε.

n

Το Cardhu 15 ετών είναι κομψό και ισορροπημένο. Σαν μεγαλύτερος αδερφός είναι σοφότερο και λίγο πιο πλούσιο στη γεύση. Έχει μια αρμονική και στυλάτη γευστική αίσθηση κι επίγευση.

n

Το Cardhu 18 ετών είναι ώριμο, πλούσιο και γλυκό με γυαλιστερό χρώμα χαλκού. Έχοντας ωριμάσει αργά, διαθέτει γλυκιά και λεία υφή, με φρουτώδη πυρήνα και πλούσια γεύση σοκολάτας.

n

Το Cardhu special cask reserve είναι πικάντικο στην υφή. Μια μοναδική έκδοση από ειδικά επιλεγμένα βαρέλια, με την ίδια απαλή γεύση και την αίσθηση γενναιοδωρίας όπως της υπόλοιπης οικογένειας, προσδίδει μια ένταση στον ουρανίσκο καθώς και επίγευση.

Η απόλαυση σας ξεκινά από τη στιγμή που πιάνετε στα χεριά σας το κομψό σαν έργο τέχνης γυάλινο μπουκάλι του κι ανοίγετε το ξύλινο πώμα. Στριφογυρίστε το γύρω από το ποτήρι για να απελευθερώσετε τα διακριτικά φρουτώδη αρώματά του. Το μεταξένιο αυτό single malt whisky μπορείτε να το απολαύσετε όπως προτιμάτε, σκέτο, ή με λίγο νερό ή πάγο.

Όποιο μέλος αυτής της γενναιόδωρης οικογένειας συναντήσετε, ένα κομψό μπουκάλι Cardhu malt whisky με ξύλινο πώμα, θα σας κάνει να νιώσετε αμέσως σαν στο σπίτι σας. Ξεκάθαρα, η γενναιοδωρία ξεχειλίζει σε αυτή την οικογένεια, όπως ξεχείλιζε και στους ιδρυτές του.

Αν σερβίρετε το Cardhu στην αρχή της βραδιάς, το whisky συνδυάζεται αρμονικά με γλυκά κρέατα όπως Serrano ή Pata Negra ham. Αν προτιμάτε ένα σφηνάκι μετά το φαγητό, η μεταξένια του υφή ταιριάζει απόλυτα με μαύρη σοκολάτα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ