Market

VOX με Αντύπα, Γιώργο Γιαννιά και Ελένη Χατζίδου

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
330192-683143.jpg

Τον φετινό χειμώνα στην Αθήνα, πολλές εκπλήξεις περιμένουν το αθηναϊκό και μη κοινό, καθώς οι πολυαναμενόμενες συνεργασίες των καλλιτεχνών στα νυχτερινά κέντρα, είναι έτοιμες για τις μεγάλες τους πρεμιέρες. Ένα σχήμα που θα αγαπήσουμε σίγουρα, είναι αυτό του Αντύπα, του Γιώργου Γιαννιά και της Ελένης Χατζίδου, οι οποίοι θα μας συντροφεύουν από τη σκηνή του VOX, ενός από τα πιο αγαπημένα μαγαζιά του αθηναϊκού κόσμου. Η σκηνή του VOX θα γεμίσει με τις μεγάλες επιτυχίες των τριών καλλιτεχνών. Οι θαυμαστές των τριών καλλιτεχνών ανυπομονούν να τους απολαύσουν στη σκηνή του vox αντυπας γιαννιας. Στις 11 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη τους πρεμιέρα. 

ΑΝΤΥΠΑΣ VOX 2016-17

Ένα από τα πιο επιτυχημένα λαϊκά ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, είναι ο Αντύπας. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα ποτέ δεν ξεχνά τον τόπο του καθώς οι εμφανίσεις του μοιράζονται ανάμεσα στην Αθήνα και τη συμπρωτεύουσα. Ξεκίνησε να τραγουδά από μικρός, εμφανίστηκε όμως πρώτη φορά σε μεγάλο κοινό, στη δεκαετία του 80’, όταν και έκανε τις πρώτες του επιτυχίες. Έχει συνεργαστεί με πολύ μεγάλα ονόματα του ελληνικού στερεώματος και πολλές φορές κρατώντας ο ίδιος τα ηνία του προγράμματος στις ελληνικές μουσικές πίστες. Φέτος το χειμώνα, θα εμφανίζεται στη σκηνή του VOX, μαζί με τον Γιώργο Γιαννιά και την Ελένη Χατζίδου.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΙΑΣ VOX 2016-17

Ένα από τα δυνατά ονόματα των ελληνικών νυχτερινών κέντρων, ακούει στο όνομα Γιώργος Γιαννιάς και ξέρει τον τρόπο να κάνει το κοινό να τον αγαπήσει. Έχει συνεργαστεί με πολλά μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, όπως και φέτος που ο χειμώνας θα τον βρει στο πλευρό του Αντύπα. Μαζί τους θα προστεθεί και η γυναικεία παρουσία της Ελένης Χατζίδου, και είμαστε βέβαιοι ότι θα απογειώσουν το κοινό από τη σκηνή του VOX. 

ΕΛΕΝΗ ΧΑΤΖΙΔΟΥ VOX 2016-17

Η Ελένη Χατζίδου, είναι μια νέα τραγουδίστρια που γνωρίσαμε για πρώτη φορά από τη σκηνή του Fame Story 4. Παρ’ όλα αυτά, η μεγάλη της επιτυχία, ήρθε σχεδόν 10 χρόνια αργότερα, με το τραγούδι «Χειρότερα», που γνώρισε ο κάθε έλληνας ξενύχτης. Έχει ήδη κερδίσει μία μεγάλη μερίδα κοινού, που την απολαμβάνει σε κάθε σκηνή που εμφανίζεται. Φέτος θα συντροφεύει τον Αντύπα και τον Γιώργο Γιαννιά από τη σκηνή του vox μπουζουκια ιερα οδος.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ