Market

Η Hush Puppies γιορτάζει το casual look

Με μια απίθανη συλλογή από πολύχρωμα καστόρινα παπούτσια

Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

H Hush Puppies με τη νέα συλλογή της Φθινόπωρο/Χειμώνας 2016 μας πάει πίσω στο χρόνο, τη στιγμή που όλα ξεκίνησαν για τη μάρκα, τονίζοντας έτσι το προσωπικό ύφος και τις αυθεντικές ιδιότητες των παπουτσιών Hush Puppies.

Το διασκεδαστικό και διαχρονικό στυλ σε συνδυασμό με τα άνετα και ευκολοφόρετα παπούτσια Hush Puppies, δημιουργούν ένα αβίαστο λουκ που είναι έτοιμο για οποιαδήποτε εμφάνισή μας. Κάνοντας έτσι, τον καθένα μας να νιώθει άνετα και γεμάτος αυτοπεποίθηση.


Η Hush Puppies γιορτάζει το casual look


Με αυτή τη συλλογή η Hush Puppies γιορτάζει το κάζουαλ λουκ. Εμπνευσμένο από τη δεκαετία του ’70, η μάρκα δημιουργεί μια απίθανη συλλογή από πολύχρωμα καστόρινα παπούτσια.

Η Hush Puppies πρωτοεμφανίστηκε το 1958 και εισήγαγε στον κόσμο ένα νέο είδος υποδημάτων - παπούτσια με κάζουαλ στιλ και άνεση. Με πωλήσεις άνω των 17 εκατομμύριων ζευγαριών το χρόνο σε περισσότερες από 165 χώρες σε όλο τον κόσμο, η Hush Puppies είναι μια μάρκα παγκόσμιας εμβέλειας. Η επιμονή να δημιουργούν τα «αγαπημένα μας παπούτσια» παραμένει το μυστικό της επιτυχίας τους.


Η Hush Puppies γιορτάζει το casual look


Τn νέα συλλογή της Hush Puppies, μπορείτε να τη βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες 2110122809 ή στη σελίδα της Hush Puppies (@HushPupiesGreece) στο Facebook.


Η Hush Puppies γιορτάζει το casual look