Market

Γιορτάζουμε 85 χρόνια, προσφέρουμε 85 υποτροφίες!

85 χρόνια, η Νέα Γενιά Ζηρίδη αγκαλιάζει γενιές μαθητών και τις οδηγεί στο μέλλον

115151-718269.jpg
Market News
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
318653-627417.jpg

Σήμερα, με τις πιο σύγχρονες εκπαιδευτικές μεθόδους και τις πιο πρωτοποριακές εγκαταστάσεις, προσφέρει ποιοτική παιδαγωγική εμπειρία και προετοιμάζει τη νέα γενιά των ηγετών του αύριο, των πολιτών του κόσμου.

Η Νέα Γενιά Ζηρίδη γιορτάζει τα 85 χρόνια λειτουργίας και προσφέρει 85 υποτροφίες σε μαθητές που θα φοιτήσουν στην Α’ Δημοτικού, Α’ Γυμνασίου και Α’ Λυκείου για τη σχολική χρονιά 2016-17.

Συγκεκριμένα, 30 υποτροφίες προσφέρονται σε μαθητές της Α’ τάξης Δημοτικού, οι οποίοι θα επιλεγούν με συνέντευξη και αξιολόγηση πολλαπλών δεξιοτήτων και 55 υποτροφίες προσφέρονται σε μαθητές της Α’ τάξης Γυμνασίου και Λυκείου, οι οποίοι θα διαγωνιστούν με γραπτές εξετάσεις στην Ελληνική Γλώσσα, τα Μαθηματικά και την Αγγλική Γλώσσα. Την εποπτεία του διαγωνισμού έχει επιτροπή από διακεκριμένους εκπαιδευτικούς και πανεπιστημιακούς.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Γενιά Ζηρίδη, το Σάββατο 5 Μαρτίου 2016, ώρα 11:30 π.μ. (πληροφορίες στο site www.ziridis.gr)

Γιορτάζουμε 85 χρόνια, προσφέρουμε 85 υποτροφίες!

Σε ένα πρότυπο campus με οικολογικές εγκαταστάσεις σε έκταση 80 στρεμμάτων, η Νέα Γενιά Ζηρίδη προσφέρει ένα πολυδιάστατο και εξειδικευμένο φάσμα εκπαιδευτικών, κοινωνικών και αθλητικών δραστηριοτήτων, με έμφαση στη μοναδικότητα και τις ιδιαίτερες κλίσεις του κάθε μαθητή.

Γιορτάζουμε 85 χρόνια, προσφέρουμε 85 υποτροφίες!

Συνδυάζει την οικογενειακή, ιστορική παράδοση 85 ετών με τη συνεχή καινοτομία

Με την εφαρμογή καινοτόμων προγραμμάτων μέσα από την προσωποποιημένη μάθηση (personalized learning), επιτυγχάνονται εξαιρετικά ακαδημαϊκά αποτελέσματα

Εξελίσσοντας διαρκώς τα προγράμματα και τις υπηρεσίες της, η Νέα Γενιά Ζηρίδη καλλιεργεί στους μαθητές της ατομικές και κοινωνικές δεξιότητες ζωής για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της νέας εποχής, συντελώντας στην επιτυχία και στην ευτυχία τους

Στο πιο σύγχρονο περιβάλλον, διαπλάθουμε τους ηγέτες του αύριο, τους πολίτες του κόσμου

Γιορτάζουμε 85 χρόνια, προσφέρουμε 85 υποτροφίες!

BAΣΙΚΟΙ ΠΥΛΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

CHARISMA

Aνιχνεύουμε και αναδεικνύουμε το χάρισμα του κάθε μαθητή, από πολύ μικρή ηλικία, σύμφωνα με τη θεωρία των Πολλαπλών Τύπων Νοημοσύνης του H.Gardner, από το Πανεπιστήμιο του Harvard, που εφαρμόζουμε στο σχολείο μας από το 2000.

• Ανίχνευση (παρατήρηση, καταγραφή)

• Καλλιέργεια (επιπλέον ερεθίσματα, επιλογή μέσα από δραστηριότητες, κτλ.)

• Ανάδειξη (διαγωνισμοί, διακρίσεις, συμμετοχή σε ομίλους, κτλ.)

Το κάθε παιδί διαμορφώνει ένα ξεχωριστό προφίλ πολλαπλών τύπων νοημοσύνης, καθώς ανακαλύπτει και καλλιεργεί τις ιδιαίτερες κλίσεις του, από τον Παιδικό Σταθμό έως και το Λύκειο. Στόχος του προγράμματος “Charisma” είναι η δημιουργία των ηγετών του αύριο, οι οποίοι κάνουν τη διαφορά μέσα από την ανάδειξη του «χαρίσματός» τους.

Γιορτάζουμε 85 χρόνια, προσφέρουμε 85 υποτροφίες!

ACADEMIC EXCELLENCE

Η Νέα Γενιά Ζηρίδη, υιοθετώντας σύγχρονες παιδαγωγικές αρχές, εστιάζει στην αξιοποίηση διδακτικών προσεγγίσεων που αναπτύσσουν στο μέγιστο το δυναμικό των μαθητών και την ικανότητά τους στη μάθηση.

ΖΙRIDIS BILINGUAL SCHOOL

Ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες απαιτήσεις για διεθνή εκπαίδευση, η Νέα Γενιά Ζηρίδη είναι το μόνο Ελληνικό σχολείο που εφαρμόζει το πρόγραμμα του διακεκριμένου εκπαιδευτικού φορέα Cambridge International Εxaminations, μέρος του κορυφαίου Πανεπιστημίου του Cambridge, παράλληλα με το Ελληνικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα σπουδών, ενισχύοντας έτσι τις επιλογές των μαθητών μας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Στόχος του bilingual προγράμματος είναι η δημιουργία των πολιτών του κόσμου, οι οποίοι μπορούν να ζήσουν και εργαστούν σε οποιαδήποτε ήπειρο του πλανήτη.Το δίγλωσσο αυτό πρόγραμμα εφαρμόζεται από το Νηπιαγωγείο μέχρι και την Γ’ Γυμνασίου, προσφέροντας στους μαθητές την δυνατότητα σπουδών σε οποιοδήποτε αγγλόφωνο Πανεπιστήμιο, διατηρώντας παράλληλα το δικαίωμα εισαγωγής τους στα Ελληνικά Πανεπιστήμια, μέσα από τις Πανελλήνιες εξετάσεις.

image

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ