Market

Η Jessica Alba με το νέο μοντέλο Ray-Ban Clubmaster Round!

Πρωτότυπο στυλ, αυθεντικός σχεδιασμός

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
317741-626015.jpg

Η ηθοποιός σε εμφάνισή της για ψώνια στο Beverly Hills το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Ray-Ban Clubmaster Round | RB4246

Το πρωτότυπο στυλ, ο αυθεντικός σχεδιασμός και τα μοναδικά νέα χρώματα και οι φακοί καθορίζουν την εμφάνιση αυτού του νέου εμβληματικού μοντέλου – του Clubround.

Το cool υψηλής ποιότητας μοντέλο είναι ιδανικό για τους τολμηρούς, σύγχρονους, διανοούμενους και μποέμ τύπους που αναζητούν ένα μοναδικό, φτιαγμένο στα μέτρα τους, στιλ.

Ray-Ban Clubmaster Round | RB4246

Διατίθεται σε γυαλιά ηλίου και οράσεως και έχει το χαρακτηριστικό στρογγυλό σχήμα phantos και έμπνευση από τα Clubmaster ως προς το άνω μπροστινό μέρος από acetate, ενώ διαθέτει ανανεωμένα μεταλλικά μέρη και γέφυρες.

Τα γυαλιά ηλίου διατίθενται σε μαύρη και κόκκινη Havana με πράσινους φακούς, σε σκούρα Havana και πράσινους φακούς, σε ανοιχτόχρωμη Havana με καφέ φακούς, σε μαύρο με ροζ φακούς καθρέφτη, σε μπλε με μαύρα «νερά» και ασημί φακούς καθρέφτη, σε λευκό με λευκά «νερά» και πράσινους φακούς καθρέφτη.

Το μοντέλο γυαλιών οράσεως διατίθεται σε μαύρο, Havana, κόκκινη Havana, Havana σε συνδυασμό εσωτερικά με οπάλ ροδακινί και Havana σε συνδυασμό εσωτερικά με οπάλ μοβ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ