Market

Μαγικά Χριστούγεννα στο Smart Park

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
31687-70876.jpg

 Το ομορφότερο χριστουγεννιάτικο παραμύθι του κόσμου θα θυμίζει φέτος τις γιορτές το Smart Park, με διαφορετικούς street performers κάθε μέρα, μουσικές, παιχνίδια και δεκάδες εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.

Η γιορτή θα αρχίσει το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου και θα κρατήσει έως και τις 31 Δεκεμβρίου, σε ένα συνεχές φαντασμαγορικό street party στην πλατεία και στους δρόμους του Smart Park, με το σκηνικό να είναι εμπνευσμένο από τους γιορτινούς δρόμους των μεγάλων ευρωπαϊκών πόλεων. Θέατρο δρόμου και παιδική παντομίμα, ζογκλέρ και ταχυδακτυλουργοί, ακροβάτες, ισορροπιστές και ξυλοπόδαροι, πορτρέτα καρικατούρας και πρωτότυπες «χιονισμένες διαδρομές» θα συμπληρώνουν την εικόνα, ενώ την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ο Άι Βασίλης θα υποδέχεται τους επισκέπτες και θα φωτογραφίζεται μαζί τους.

Και μαζί με τις γιορτινές εκδηλώσεις, μικροί και μεγάλοι θα μπορούν όπως πάντα να ζήσουν συναρπαστικές στιγμές στα παιχνίδια αδρεναλίνης, ενώ για να ξεκινήσει αισιόδοξα η νέα χρονιά το Σάββατο 5 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί ένας ακόμη γιορτινός περίπατος με πολλές εκπλήξεις, διασκέδαση και ψυχαγωγία.

Κοινωνική ευαισθησία

Το Smart Park συμμετέχει αυτά τα Χριστούγεννα στις πρωτοβουλίες του ΣΚΑΪ αλλά και του Μη Κυβερνητικού Οργανισμού «Κορυφογραμμή». Συγκεκριμένα, η ενέργεια του ΣΚΑΙ «Όλοι μαζί για το παιδί» θα φιλοξενηθεί στο χώρο του Smart Park το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου, 11.00 –14.00, με στόχο τη συγκέντρωση παιχνιδιών για τα παιδιά των ιδρυμάτων, που στηρίζει το «Μαζί για το Παιδί». Αντίστοιχα, την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου, από τις 10.00 μέχρι τις 22.00, θα φιλοξενήσει την πρωτοβουλία της «Κορυφογραμμής» που διοργανώνει αποκλειστικά για τους μικρούς επισκέπτες του Πάρκου το 1ο Christmas Kids Festival, με εκπαιδευτικές, ψυχαγωγικές, αθλητικές και μαγειρικές δραστηριότητες, με πολύ μουσική, συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις.


Μη χάσεις!

Τη live εμφάνιση του νεανικού συγκροτήματος 48 Ώρες, την παραμονή των Χριστουγέννων, στις 18.00.


Info 

Tο Smart Park είναι το πρώτο εμπορικό πάρκο στην Ελλάδα, σε μια έκταση 91 στρεμμάτων εκ των οποίων τα 30 έχουν διαμορφωθεί σε χώρους πρασίνου. Φιλοξενεί τα σημαντικότερα brand names του λιανικού εμπορίου της χώρας μας, καταστήματα εστίασης, πάρκο αναψυχής και πολλές υπαίθριες δραστηριότητες. Σπάτα, 210 6635.982. www.smartpark.com.gr.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ