Market

Havana Cocteles: The T.G.I. Friday’s Edition

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
31686-71225.jpg

 Στους αγαπημένους ρυθμούς της Κούβας μας ταξιδεύουν αυτό το χειμώνα τα T.G.I. Friday’s  παρουσιάζοντας τρία νέα cocktails, με αρώματα και γεύσεις φρούτων: Τα Havana Passionate, Havana Cuban Spirit και Havana Blackberry, εμπνευσμένα από τη γευστική πολυπλοκότητα του μίγματος παλαιωμένων ρουμιών που απαρτίζουν το Havana Club Añejo Reserva και την ασυναγώνιστη αίσθηση ποιότητας του Havana Club Añejo 3 Años.

Πάμε… Αβάνα

Το ανάλαφρο Havana Passionate είναι ιδανικό για να ξεκινήσετε το γεύμα σας. Οι αρωματικές νότες βανίλιας και σοκολάτας του Havana Club Añejo 3 Años, που αποτελεί τη βάση του cocktail, δένουν αρμονικά με το σιρόπι passionfruit και τα φρέσκα φύλλα μέντας. Η συνταγή ολοκληρώνεται ιδανικά με χυμό μήλου και cranberry, δίνοντας μια φρουτώδη γεύση.

Το Havana Cuban Spirit αποτελεί ένα άκρως χειμωνιάτικο cocktail, με γλυκές γεύσεις και συστατικά όπως το λικέρ φουντουκιού, το οποίο δένει αρμονικά με τις αρωματικές νότες του Havana Club Añejo 3 Años. Το σιρόπι φουντουκιού μαζί με το χυμό πορτοκαλιού προσδίδουν την απαραίτητη ένταση και απογειώνουν τη γεύση του.

Το τρίτο cocktail με βάση το Havana Club Añejo Reserva είναι το Havana Blackberry. Βαθυκόκκινο και γλυκόξινο που προκύπτει από τα αρώματα κακάο, καφέ, καπνού και μπαχαρικών του Havana Club Añejo Reserva συνδυασμένα άψογα με τη μαρμελάδα βατόμουρου, το Crème de Cassis και το χυμό μήλου.

Κάντε λοιπόν ένα ταξίδι στην Κούβα μέσα από τις νέες γεύσεις των Havana Cocteles, φτιαγμένα από τους πιο έμπειρους bartenders, συνδυάζοντάς τα με τις αγαπημένες σας γεύσεις.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ