Market

Παπασπύρου. Ένας υπέροχος κόσμος γεύσης

Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το όνομα Παπασπύρου ταυτίζεται χρόνια τώρα με την παρασκευή των ποιοτικότερων ειδών αρτοποιίας, σφολιατοειδών, ζαχαροπλαστικής, σοκολατοποιίας, και παγωτού. Αντλώντας έμπνευση από την παράδοση και έχοντας ως βασική αξία την ποιότητα από το 1940 η εταιρία παράγει χειροποίητα προϊόντα από τις καλύτερες και πιο αγνές πρώτες ύλες, ενώ είναι πρωτοπόρα στη δημιουργία σπιτικού φαγητού και στην διοργάνωση catering.

H εταιρία ιδρύθηκε το 1940 από τον Αθανάσιο Παπασπύρου και από τότε λειτουργεί ως το πρώτο παραδοσιακό εργαστήρι ζαχαροπλαστικής στην Αθήνα. Τη δεκαετία του 50 κατασκευάζεται πρότυπο εργοστάσιο παγωτού και ανοίγει το πρώτο κατάστημα στο Σύνταγμα. Δέκα χρόνια αργότερα κατασκευάζεται νέο κτίριο στη γωνία Ερμού και Σταδίου και ανοίγουν τρία νέα σημεία πώλησης. Σιγά σιγά η εταιρία εισέρχεται και στο χώρο του catering.

Παπασπύρου. Ένας υπέροχος κόσμος γεύσης

To 1980 ξεκινάει η παραγωγή αρτοποιημάτων και η εταιρία επεκτείνεται στον τομέα του καθημερινού φαγητού ενώ με την πάροδο των χρόνων η δραστηριότητα της μεταφέρεται και σε καταστήματα λιανικής πώλησης.

Όλα τα προϊόντα είναι 100% χειροποίητα και η παραγωγή τους βασίζεται πρώτα απ’όλα στην ποιότητα και είναι πραγματικά ξεχωριστή καθώς έχει σαν βάση μόνο εκλεκτά υλικά. Γι’ αυτό το λόγο τόσα χρόνια η εταιρία Παπασπύρου κατέχει ξεχωριστή θέση στον χώρο της εστίασης.

Παπασπύρου. Ένας υπέροχος κόσμος γεύσης

Μπορείτε να απολαύσετε τους αμέτρητους γλυκούς και αλμυρούς πειρασμούς στα καταστήματα Παπασπύρου στους Αμπελόκηπους, στις Αχαρνές, στο Χαλάνδρι και στην Κηφισιά.