Market

Το νέο Smartphone -POP STAR που ξεχωρίζει στην σειρά POP της ALCATEL ONETOUCH

Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Εξαιρετικά προσαρμόσιμο το POP STAR επιτρέπει τους καταναλωτές να εκφράσουν το δικό τους στυλ μέσα από τη μεγάλη συλλογή καλυμμάτων με έως 20 επιλογές.

Όλα τα βλέματα στραμμένα στο POP STAR

Το νέο 5-ιντσών POP STAR smartphone είναι αναμφισβήτητα αυτό που ξεχωρίζει στην τελευταία σειρά POP. «Το POP STAR είναι το πιο μοδάτο smartphone με μεγάλη συλλογή καλυμμάτων, από τα οποία οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν αυτό που τους αρέσει για να εκφράσουν το δικό τους στυλ» δήλωσε ο Cheol Woo Park, ο Επικεφαλής Σχεδιασμού της ALCATEL ONETOUCH.

Το POP STAR επιτρέπει στους καταναλωτές να εκφράσουν τον πραγματικό τους εαυτό. Επιλέξτε άγρια χρώματα και ψυχεδελικά σχέδια από την Funky συλλογή, προτιμήστε μια πιο κλασική εμφάνιση με τη συλλογή από δέρμα, την απόλυτη πολυτέλεια με τη Συλλογή μόδας ή ξύλο με τη συλλογή Nature-ECO. Η προσοχή στις λεπτομέρειες του σχεδιασμού συνεχίζεται με τα κυματοειδή σχέδια, που δίνει στο τηλέφωνο μια κομψή λεπτότητα στα άκρα, και το καθιστά σκέτη ευχαρίστηση.

Το POP STAR είναι διαθέσιμο σε 3G+ ή 4G και διαθέτει 4-πύρηνο επεξεργαστή. Έχει κύρια κάμερα 8 Mpxl με EIS για ποιοτικές φωτογραφίες και βίντεο και μία 5 Mpxl μπροστινή κάμερα για τέλειες selfies. Η HD IPS οθόνη προσφέρει 75% λιγότερη αντανάκλαση του φωτός για εξαιρετική ευκρίνεια κάτω από το φως του ηλίου και μια ευρεία γωνία θέασης 160 μοιρών.

Ένας Συνδυασμός λειτουργιών

Η ALCATEL ONETOUCH προσπαθεί να προσφέρει το καλύτερο στους καταναλωτές, επαναπροσδιορίζοντας το σημείο αναφοράς του κλάδου, ανεξάρτητα από το κόστος. Η οικογένεια POP διασφαλίζει της τελευταία τάση σχεδιασμού και ποιότητας και προσφέρει high-end προϊόντα στην μεσαία κατηγορία.

«Εφοδιασμένο με τα χαρακτηριστικά και το στυλ που θέλουν οι καταναλωτές, και ανυπομονούμε οι καταναλωτές να ρίξουν μια ματιά στην νέα σειρά smartphones POP" δήλωσε Dan Dery, Γενικός Διευθυντής Μάρκετινγκ, ALCATEL ONETOUCH.

Πληροφορίες: www.alcatelonetouch.com