Market

Tα Nύχι-Nύχι παρουσιάζουν τη νέα συλλογή βερνικιών Jessica Glamarama

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
31445-70336.jpg

Η πιο γνωστή αλυσίδα καταστημάτων περιποίησης άκρων Nύχι-Nύχι Beauty Lounge δίνει για ακόμη μια φορά το ξεχωριστό της στίγμα παρουσιάζοντας τα συλλεκτικά βερνίκια Jessica Glamarama για εκθαμβωτικά άκρα! Η νέα λαμπερή συλλογή ενθουσιάζει με τους έντονους χρωματισμούς της αναδεικνύοντας τη λάμψη και τη μοναδικότητα της κάθε γυναίκας για τις πλέον δυναμικές εμφανίσεις και φέρνει το πνεύμα των Χριστουγέννων πιο κοντά, χαρίζοντας στην κάθε μία ξεχωριστά μία ιδιαίτερη στιγμή πολυτέλειας.

Η συλλογή Jessica Glamarama εμπνέεται από το γιορτινό πνεύμα και αποτελείται από έξι ιδιαίτερες αποχρώσεις: το ονειρικό και κλασσικό κόκκινο Velvet Fantasy, το πύρινο Hot Hot Hot για εκρηκτικό στυλ, το λαμπερό Heart’s Desire και το βαθύ πορφυρό Magic Spell. Για όσες επιλέγουν εκθαμβωτικά looks, η Jessica Cosmetics δημιούργησε τη σαμπανιζέ απόχρωση Glitterati και το glitter μπλε Platinum Wishes. Ετοιμαστείτε λοιπόν για ένα ταξίδι γιορτινής ατμόσφαιρας με τελικό προορισμό μια νέα, θετική και κομψή χρονιά.

Όπως όλα τα βερνίκια της Jessica, έτσι και τα βερνίκια της σειράς Glamarama χρησιμοποιούν την πιο πρωτοποριακή τεχνολογία, στεγνώνουν γρήγορα και είναι απολύτως φιλικά προς το περιβάλλον καθώς δεν περιέχουν τολουόλιο, φορμαλδεΰδη και DBP. Δίνοντας έμφαση στην υγιεινή περιποίηση των άκρων, τα βερνίκια της συλλογής Jessica Glamarama περιέχουν βιταμίνη Α για βαθιά ενυδάτωση καθώς και δείκτες UVA/UVB για την προστασία από τον ήλιο.

Αφεθείτε στα χέρια των έμπειρων beauty experts των καταστημάτων Nύχι-Nύχι και ανανεωθείτε με μια ολοκληρωμένη εμπειρία ομορφιάς και περιποίησης που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε αυτές τις γιορτές.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ