Market

H Lidl ρωτά "Τι θα φάμε σήμερα μαμά;"

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
31432-70318.jpg

Η Lidl παρουσιάζει την εκπομπή "Τι θα φάμε σήμερα μαμά;" με την Νταϊάν Κόχυλα, σεφ συγγραφέα και μαμά!! Γκουρού της ελληνικής κουζίνας και σύμβουλος σεφ σε διάφορα εστιατόρια στην Αμερική. Μια γυναίκα που λατρεύει το μαγείρεμα και που εδώ και 25 χρόνια προβάλλει την Ελλάδα μέσα από τη μαγεία της μαγειρικής.

Η Νταϊάν και η Lidl μοιράζονται το ίδιο πάθος για το καλό φαγητό και την ποιότητα των υλικών και για αυτό προχωρήσαν σε αυτή τη συνεργασία και φέρνουν κοντά σας την εκπομπή "Τι θα φάμε σήμερα μαμά;" Μια εκπομπή που θα μαζέψει την οικογένεια γύρω από το τραπέζι και θα μας δείξει ότι μια πλήρης, υγιεινή και απολαυστική διατροφή είναι κάτι που μπορεί να απολαύσει ο καθένας.

Η όλη ιδέα στηρίζεται στην αμεσότητα, απλότητα και χαλαρότητα της καθημερινής μαγειρικής, ένα θέμα που αντιμετωπίζει ο κάθε άνθρωπος (ιδίως όμως η κάθε γυναίκα-μητέρα). Για χρόνια τώρα η Ελλάδα είχε ξεφύγει από το βασικό νόημα του φαγητού και ιδίως της δικής της μαγειρικής παράδοσης, ως κάτι απλό, ριζωμένο στην ιστορία του τόπου και στις εποχές, κάτι που ενώνει τους ανθρώπους και θρέφει σώμα και ψυχή. Δεν πρέπει η μαγειρική ούτε η γαστρονομία (η εστίαση δηλαδή) να μας τρομάζει ή να μας προβληματίζει.

Το «Τι Θα Φάμε Σήμερα Μαμά» είναι η πραγματικότητα της καθημερινότητας σχεδόν κάθε σύγχρονης οικογένειας, την οποία η Νταϊάνα προσεγγίζει με χιούμορ, αυτοσαρκασμό, αγάπη, απλότητα, και ίσως πάνω απʼ όλα μια φιλοσοφημένη «Ικαριώτικη» χαλαρότητα. Όπως λέει και η Νταϊάν "Μαγειρική είναι...όχι νευροχειρουργική!"

Για τη Νταϊάν η κουζίνα δεν έχει μυστικά. Χρειάζονται Φρέσκα, εποχιακά υλικά όσο απλά κι αν είναι, πρωτοτυπία, κέφι και σίγουρα σεβασμός για την ποιότητα των πρώτων υλών. Τα υλικά που χρησιμοποιεί η Νταϊάν στην εκπομπή, καθώς επίσης και ο κουζινικός εξοπλισμός προέρχονται κυρίως από τα καταστήματα Lidl.

Μπορείτε να απολαύσετε την εκπομπή Κάθε Σαββατοκύριακο στον Άλφα, στις 8.00μμ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ