Market

G-Star RAW Women’s Night και live concert με τη Demy

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Με ένα νεανικό fashion & music event γιόρτασε η G-Star RAW και το ομώνυμο κατάστημα στο THE MALL Athens την έναρξη της περιόδου των γιορτών!

Η βραδιά ξεκίνησε από νωρίς με το G-Star Women’s Night, ένα party για τις φίλες του brand που οργάνωσαν τα καταστήματα G-Star σε όλο τον κόσμο στη διάρκεια της τελευταίας εβδομάδας του Νοεμβρίου με θέμα τα slim fit jeans!

Σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα οι φίλοι της G-Star Raw, άνθρωποι από τον χώρο της μόδας, των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης αλλά και πολλοί επώνυμοι επισκέφτηκαν το κατάστημα, είδαν τη χειμερινή συλλογή της G-Star και τo μοναδικό στυλ που τη χαρακτηρίζει, ενώ πολλές από τις κυρίες ανακάλυψαν το slim fit jean που ταιριάζει τέλεια στο σώμα τους! Η Αλεξάνδρα Κατσαῒτη, fashion stylist των celebrities, ήταν εκεί και πρόσφερε στυλιστικές συμβουλές για ένα άψογο denim look!

Guest Star του G-Star Women’s Night ήταν η νεαρή τραγουδίστρια Demy, το νέο pop icon που θριαμβεύει αυτή τη χρονιά, με την οποία συνεργάστηκε η G-Star “ντύνοντας” κυριολεκτικά το τελευταίο της video clip για το κομμάτι “Η Ζωή –Το πιο όμορφο τραγούδι” που φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του Κωνσταντίνου Ρήγου! Η Demy επισκέφτηκε το κατάστημα της G-Star, όπου την υποδέχτηκαν οι καλεσμένοι του brand, μεταξύ των οποίων: Ο Θέμης Γεωργαντάς, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο Νίκος Αναδιώτης με τη γυναίκα του Βασιλική Παπαδοπούλου και η Σταρ Ελλάς 2012 Βασιλική Τσιρογιάννη!

n

Η Demy χαιρέτησε τους παρευρισκόμενους και μίλησε στο Mad TV για την πρώτη της δισκογραφική δουλειά, τα μελλοντικά της σχέδια και τη συνεργασία της με τη G-Star.

H … denim βραδιά κορυφώθηκε με το live concert της Demy και άλλων αγαπημένων καλλιτεχνών της Panik Records, που υποστήριξε η G-Star. Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης του 1ου της άλμπουμ η DEMY μαζί με τους Μηδενιστή, Dj Kas, Oge, Courtney, Snik και Riskykidd ξεσήκωσε τους αμέτρητους fans που είχαν συγκεντρωθεί στον 3ο όροφο του The Mall για να απολαύσουν το μοναδικό show!

G-Star RAW Store: The Mall Athens 210 6100760

n