Market

Αυτοκόλλητα διακόσμησης υψηλής αισθητικής

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
31217-69956.jpg

Έχετε ανάγκη από μια αλλαγή στο χώρο σας για να σας φτιάξει η διάθεσή; To Sticky & funky σας δίνει τη λύση!

Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει και πλοηγηθείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της πιο hot ομάδας interior design!

Ειδικά σχεδιασμένα αυτοκόλλητα θα μεταμορφώσουν το χώρο σας με πρωτότυπες και έξυπνες διακοσμητικές εφαρμογές σε οποιαδήποτε λεία επιφάνεια, που σίγουρα θα συζητηθούν. Και όλα αυτά εύκολα, γρήγορα και οικονομικά.

Στο stickyandfunky.com σας περιμένει μια μεγάλη ποικιλία αυτοκόλλητων σχεδίων για όλους τους χώρους του σπιτιού ή της εργασίας σας.  Αυτοκόλλητα τοίχων, πόρτας, ταπετσαρίες, αυτοκόλλητα παιδικού δωματίου, αυτοκόλλητα κείμενα και ειδικές κατασκευές είναι διαθέσιμα σε πρωτότυπα σχέδια και χρώματα, ικανοποιώντας και το πιο απαιτητικό γούστο.

Μεταμορφώστε ένα παιδικό δωμάτιο σε ένα μαγικό κόσμο. Γεμίστε την κρεβατοκάμαρα σας με χρώμα και στυλ, με μια vintage ταπετσαρία. Αλλάξτε ύφος στο σαλόνι σας ακόμα και στο κινητό σας. Διαλέξτε το αυτοκόλλητο που σας ταιριάζει και ανανεώστε το στυλ του χώρου σας. Φέτος κάντε τη διαφορά, διαλέγοντας χριστουγεννιάτικα αυτοκόλλητα που θα δημιουργήσουν την πιο γιορτινή ατμόσφαιρα.Οι υπηρεσίες του Sticky & funky δεν σταματούν εκεί. Αν έχετε στο μυαλό σας το δικό σας σχέδιο, μήνυμα ή ιδέα, μπορεί να υλοποιηθεί ακριβώς στα μέτρα σας.

Η τοποθέτηση των διακοσμητικών αυτοκόλλητων του Sticky & funky είναι πολύ απλή, αρκεί να ακολουθήσετε τις αναλυτικές οδηγίες στο site. Φυσικά αν επιθυμείτε βοήθεια, η ομάδα του Sticky & funky μπορεί να επισκεφθεί το χώρο σας και να κάνει την τοποθέτηση για εσάς.

Η υψηλή ποιότητα των αυτοκόλλητων εγγυάται διάρκεια στο χρόνο, καθώς και καμία φθορά ή ίχνος στις επιφάνειες σε περίπτωση αφαίρεσης του υλικού.Η συλλογή αυτοκόλλητων του Sticky & funky ανανεώνεται πολύ συχνά με νέα σχέδια, ώστε να ακολουθείτε πάντα τις νέες τάσεις διακόσμησης.

n    nn    n

Διακοσμητικά αυτοκόλλητα με άποψη στο www.stickyandfunky.com

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ