Market

Βραδιές Γευσιγνωσίας Μπίρας από την Αθηναϊκή Ζυθοποιία

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
31117-69801.jpg

Η ενέργεια «Βραδιές Γευγιγνωσίας Μπίρας», της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, η οποία σημείωσε μεγάλη επιτυχία κατά τον μήνα Νοέμβριο συνεχίζεται και το Δεκέμβρη με την προσθήκη νέων, αγαπημένων εστιατόριων της Αθήνας.

Κάνετε κράτηση σε ένα από τα συμμετέχοντα εστιατόρια τα οποία είναι: BLACK DUCK (Πλ. Καρύτση), GASPAR (Ψυχικό), DIRTY GINGER (Γκάζι), ΔΑΦΝΗ (Μπουτρνάζι), ΒΡΑΣΤΟ (Χαλάνδρι), ITALIAN PLACE (Χαλάνδρι) & SANTA BOTELLA (Αμπελόκηποι) και απολαύσετε ένα ειδικά σχεδιασμένο μενού σε εξαιρετικά ελκυστική τιμή. Οι συμμετέχοντες καθώς απολαμβάνουν τους γευστικούς συνδυασμούς του κάθε πιάτου με την μπίρα που του ταιριάζει, έχουν συγχρόνως την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα διάφορα είδη μπίρας, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους και τη διαδικασία του σωστού σερβιρίσματος.

n

Επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο facebook http://www.facebook.com/lovebeer.gr για να ενημερωθείτε αναλυτικά για τα εστιατόρια και τις ημερομηνίες που μπορείτε να απολαύσετε τις Βραδιές Γευσιγνωσίας, να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, μέσω του νέου διαδραστικού application “Beer Trivia” και να κερδίσετε ένα δωρεάν δείπνο, δύο ατόμων σε ένα από τα εστιατόρια που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Οι ενέργειες εντάσσονται στο πρόγραμμα “Love Beer” της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας

n    n

“Love Beer”

Τα τελευταία έξι χρόνια, η Αθηναϊκή Ζυθοποιία Α.Ε., πραγματοποιεί με μεγάλη επιτυχία το πρόγραμμα «Love Beer», το οποίο εντάσσει την μπίρα στο σύγχρονο γαστρονομικό τοπίο, ενώ συγχρόνως επικοινωνεί τα θετικά οφέλη της ήπιας κατανάλωσής της, στο πλαίσιο πάντα ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ