Market

Εγκαίνια & Πάρτυ Χριστουγέννων από το Ψυχοπαιδαγωγικό Κέντρο «ΠΝΟΗ»

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
30843-69313.jpg

 Το Ψυχοπαιδαγωγικό Κέντρο «ΠΝΟΗ» του Δ. Ηρακλείου Αττικής που λειτουργεί σε συνεργασία με τον Κοινωνικό Φορέα Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. ΕΔΡΑ, σας προσκαλεί στα εγκαίνια - Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του, την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012, στις 6 μ.μ., Σαλαμίνος 11, Ηράκλειο Αττικής.

Μικροί και μεγάλοι θα μπουν στη μαγική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων με οδηγό τον βοηθό του Αϊ Βασίλη και μια νεράιδα-ξωτικό.

Οι βοηθοί του Αϊ Βασίλη

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και ο Αϊ Βασίλης δεν είναι ακομα έτοιμος για να μοιράσει τα δώρα!!! Τα ξωτικά τρέχουν και δεν προλαβαίνουν! Η μόνη λύση για να μην χαθεί η μαγεία των Χριστουγέννων και να επισκεφθεί ο Αϊ Βασίλης τα παιδιά όλου του κόσμου είναι να τον βοηθήσουμε, μικροί και μεγάλοι, στο Εργαστηρίο των Βοηθών Ξωτικών που έχει ετοιμάσει. Κατασκευή των δώρων, προετοιμασία του έλκηθρου και των ελαφιών και εκπαίδευση του Αϊ Βασίλη για να μπορέσει και φέτος να χωρέσει στην καμινάδα. Η ευθύνη είναι μεγάλη και μόνο με την βοήθειά σου θα γίνουν όλα στην ώρα τους. 

Η μακιγιέζ και αμπιγιέζ των ξωτικών

Μια νεράϊδα των Χριστουγέννων με μυτερά αυτιά, μεταμορφώνει με το πινέλο της, όσα παιδιά επιθυμούν, σε ξωτικά και καλικαντζάρους. Μαγικά μενταγιόν, μυτερά κερατάκια, τρίτα μάτια, πολύχρωμες μύτες, χριστουγεννιάτικα σύμβολα και σύμβολα των ξωτικών, στολίζουν τους επίδοξους βοηθούς του Αϊ Βασίλη.

Σας περιμένουν όλους εκεί!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ